Öneri Reklam Malwareleri ile başım dertte!

Sponsorlu Bağlantılar

snapdroid

snapdroid

Üye
2 ay önce malwarebytes ile pc yi tarattım. 100+ virüs buldu. 2011 den beri kullanıp hiç taratmadigim pc. O değilde maxicepte bö resim var xxx logosu. Valla bu ne lan site virüslümü? Töbe töbe

bmw_m6

bmw_m6

Üye
2 ay önce malwarebytes ile pc yi tarattım. 100+ virüs buldu. 2011 den beri kullanıp hiç taratmadigim pc. O değilde maxicepte bö resim var xxx logosu. Valla bu ne lan site virüslümü? Töbe töbe
Masallah 5 sene :) benim elim rahat durmaz uc beş aya format atarım . Telefon pc ye.

furyzer0

furyzer0

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bmw_m6
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Seninki zaten normalde çıkan sayfaya yada linke tıklayınca açılan reklam sayfaları onlar virüs değil ki :)
dogru fakat cihaza veri kaydediyor
buda cihazın system deki varlıgını riske sokuyor
peşinden cihaz reset atıp temizlemeye çalışıyor :)
V10 ile 6 defa reset gördüm

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
dogru fakat cihaza veri kaydediyor
buda cihazın system deki varlıgını riske sokuyor
peşinden cihaz reset atıp temizlemeye çalışıyor :)
V10 ile 6 defa reset gördüm

Ben reset görmedim ama tarayıcı kilitlendigi oldu cihazı titreşim moduna sokuyor :)

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
Valla bence sen direk cagri merkezini ara. Onlar yonlendirirler. Cunku bayagi sinir bozucu birsey

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
    Konu Sahibi
Ben reset görmedim ama tarayıcı kilitlendigi oldu cihazı titreşim moduna sokuyor :)
Titreşime girince kitlenme de olmuyor

Yani telefona zarar verecek bi durum yok am
Valla bence sen direk cagri merkezini ara. Onlar yonlendirirler. Cunku bayagi sinir bozucu birsey
Sorun şu ki artık mobil internet kullanırkende karşıma çıkıyor

Tam olarak nerde saklanıyor
Temizlemek için ne yapabilirim
İnterneti zehir ediyor illet şey
Gerekirse custom rom kullanıcam!

xmustx

xmustx

Üye
İşte bu yüzden root + adaway kullanıyorum ve kontrol bende.arada host dosyalarını güncellediğimde de no prob..

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
evet o titreşimde herşey oluyor
senin kontrolün dışında olan titreşim başka nelere etki yapar :)
basit gibi ama etkili, birde cihazın rootlu ve izin verildigini düşünürsek ;)

snapdroid

snapdroid

Üye
Cihaza virüs girerse Windows daki güvenli mod android için var. Girin güvenli moda silin şüpheli programı

karayel90

karayel90

Üye
Bende tradexchange.com diye ... bir reklam virüsü vardı. Modemle alakalı olabilirmiş

Modemlerede bu aralar rekram virüsü bulaşabiliyor modemide kontrol etmek yeni firmware atmak gerekebilir

Üst Alt