Reklam İzle İstediğini Al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Reklam İzle İstediğini Al
Arkadaşlar para kazanmada son umudumuz birkaç gün evvel sitesiydi ancak onlarda kıvırdılar ve reklam başına çok az puan veriyorlar artık. Buna göre hem çok reklam hemde daha fazla ürün kazanabilmenin en kısa yolu tekrar Reklam Tv sitesine geçti! Ben şimdiye kadar bu siteden 4 tane ürün almayı başardım ve bu ürünlerden birisi de 2630 cep telefonudur. Benim adımı belkide anasayfada görebilirsiniz. Sadece reklam izleyerek milyonlarca puan kazanbilmek mümkün. Ben dahil yüzlerce kişi yüzlerce hediye kazanıyor. Bu siteyi size şiddetle tavsiye ediyorum çünkü bu site reklam dolu! İstediğiniz her ürünü alabilirsiniz. Herşey onlardan!

İşte milyonlarca ürün dağıtan sitenin linki : (TIKLAYIN VE ÜYE OLUN)

Tepkiler: Lord_oF_Dark, onurk52, silop_kms ve 1 kişi daha
Ne gibi hediyeler var peki? Örnekler verebilir misin?

ardaaga

Üye
kaç puan ortalama hediyeler

Konu Sahibi
puanları farklı herşey var. Istediğinizi alabiliyorsunuz. N96 ya da bi elektrik süpürgesi. Saç kurutma makinesi ya da kontör vs. Istediğiniz her ürünü alabiliyorsunuz. Kolay gelsin

Kardeş bende baktım fakat puanlar nerde yazıyor onu göremedim milas vodafone 100 kontör kaç puan?

Konu Sahibi
üye ol ardından reklam izle puanın çoğalınca alacaksın

cercix

Üye
arkadaş banka hesabına aktarcaz parayı bide dez avantaj katakulli bi şey olmasın

Reklamların çoğu 10 puan.Kotalı olanlara tavsiye etmiyorum

Konu Sahibi
Bonus reklamları kaçırmamanızı tavsiye ediyorum

Konu Sahibi
Yine de site güzel be semih. En azından puanımız oldukça istediğimiz her şeyi alabiliyoruz.

TUĞĞBA

Üye
ben de aynı siteyi tavsiye ettiğimde saçma sistem falan dendi

Konu Sahibi
Önyargılı davranmayalım arkadaşlar. Sitenin diğer sitelerden ayıran en önemli özelliği istediğin herşeyi verebiliyor olması. 4 tane ürünü bu site sayesinde kazanmıştım.

Konu Sahibi
Benim 14 milyon aktarma puanım vardı. Şubat ayında saniye başına 5 puan veriliyordu. O zaman 10 milyon civarı aktarma puanım daha olmuştu. Şimdi saniye başına değil ama bonus reklamlara kat kat fazla puan veriliyor.

Aldığın ürünleri sormuştum

Konu Sahibi
2630 cep telefonu ve 3 kere kontör(2 kere 50, 1 kere 100)

--------------- Ekleme ---------------

Üründen gayet memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...