Reklam engelleme

Sponsorlu Bağlantılar

hsynbrgz

hsynbrgz

Üye
    Konu Sahibi
Reklam engelleme
S.a arkadaşlar android 4.2.2 kullaniyorum hiçbir uygulama açık olmadıgı halde menüde bile gezerken tam ekran reklam çıkıyor reset attım yine düzelmedi yardım edermisiniz?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bu ara birkaç üye daha bu şekilde konu acti. Yüklediğiniz uygulamalardan biri buna sebep oluyor.
Arka planda çalışan uygulamalari gözden geçirin.
Son zamanda neler yuklediniz cihaza?

hsynbrgz

hsynbrgz

Üye
    Konu Sahibi
Bu ara birkaç üye daha bu şekilde konu acti. Yüklediğiniz uygulamalardan biri buna sebep oluyor.
Arka planda çalışan uygulamalari gözden geçirin.
Son zamanda neler yuklediniz cihaza?
G3 Teması yüklemiştim begenmedim kaldırdım ondan sonra oldu.antivirüs indirdim işe yaramadı.arkaplanda açık programları nasıl görürüm ? ilgin için teşekkürler.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Uygulama yöneticisinden çalışan uygulamalara bakabilirsin.

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
arkadaşım telefonun samsung ise ayarlar uygulamaları aç. orda tümünü seç. altlarda sync diye bir program var. onu durmaya zorla ve devre dışı bırak sorun hallolacak ;)

hsynbrgz

hsynbrgz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım telefonun samsung ise ayarlar uygulamalar aç. orda tümünü seç. altlarda sync diye bir program var. onu durmaya zorla ve devre dışı bırak sorun hallolacak ;)
Dediğini yaptım devre dışı yok durdur var durdurunca sorun çözülüyor ama 5 dk sonra yine kendi kendine aktif oluyor sync evet samsung kullanıyorum.

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
aktif olmuyor bende. üç gün kafayı yedim konu açtım virüs proları denedim reset factory yaptım sefalarca aynen reklamlara devam ediyordu. reklam çıktığında reklamı kapatmadan menü tuşuna basılı tuttum çalışan tek uygulama sync idi. sen önce sync olan yere gel. veriyi sil de arkasından ön belleği boşalt de ve devre dışı bırak sorun çözülecektir ben yaptım dört gündür reklam gelmiyor arkadaşım ;)
durmaya zorla yazmamışım onuda yap arkadaşım

Takipçi Satın Al

Üst Alt