Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reklam engelleme
Sponsorlu Bağlantılar
hsynbrgz
Üye
Konu Sahibi
Reklam engelleme
S.a arkadaşlar android 4.2.2 kullaniyorum hiçbir uygulama açık olmadıgı halde menüde bile gezerken tam ekran reklam çıkıyor reset attım yine düzelmedi yardım edermisiniz?
Bahadir_fb
Üye
Bu ara birkaç üye daha bu şekilde konu acti. Yüklediğiniz uygulamalardan biri buna sebep oluyor.
Arka planda çalışan uygulamalari gözden geçirin.
Son zamanda neler yuklediniz cihaza?
Bu ara birkaç üye daha bu şekilde konu acti. Yüklediğiniz uygulamalardan biri buna sebep oluyor.
Arka planda çalışan uygulamalari gözden geçirin.
Son zamanda neler yuklediniz cihaza?
G3 Teması yüklemiştim begenmedim kaldırdım ondan sonra oldu.antivirüs indirdim işe yaramadı.arkaplanda açık programları nasıl görürüm ? ilgin için teşekkürler.
Bahadir_fb
Üye
Uygulama yöneticisinden çalışan uygulamalara bakabilirsin.
ahmetrencber
Üye
arkadaşım telefonun samsung ise ayarlar uygulamaları aç. orda tümünü seç. altlarda sync diye bir program var. onu durmaya zorla ve devre dışı bırak sorun hallolacak
arkadaşım telefonun samsung ise ayarlar uygulamalar aç. orda tümünü seç. altlarda sync diye bir program var. onu durmaya zorla ve devre dışı bırak sorun hallolacak
Dediğini yaptım devre dışı yok durdur var durdurunca sorun çözülüyor ama 5 dk sonra yine kendi kendine aktif oluyor sync evet samsung kullanıyorum.
ahmetrencber
Üye
aktif olmuyor bende. üç gün kafayı yedim konu açtım virüs proları denedim reset factory yaptım sefalarca aynen reklamlara devam ediyordu. reklam çıktığında reklamı kapatmadan menü tuşuna basılı tuttum çalışan tek uygulama sync idi. sen önce sync olan yere gel. veriyi sil de arkasından ön belleği boşalt de ve devre dışı bırak sorun çözülecektir ben yaptım dört gündür reklam gelmiyor arkadaşım
durmaya zorla yazmamışım onuda yap arkadaşım