Reisv1.7 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
sagolun bilgilendirme icin tesekkur ederim..

deep16

Üye
arkadaşlar kusura bakmayın fazla tecrübem yok bu konuda ama ben 1.7 final olanını ındirip flashladım ama sahinozelsurum 2.0 bunumu yuklemelıydım acaba ? ikisi farklı şeylermi ?

KeSeGeN

Üye
2.0 daha fazla ozellikli.ama bi suru ust surum war. Sen imzamdaki konuyu bi incele bence.orda en iyi cfw'ler war

deep16

Üye
2.0 daha fazla ozellikli.ama bi suru ust surum war. Sen imzamdaki konuyu bi incele bence.orda en iyi cfw'ler war

bir sürü üst sürümden kastın nedir ? orjinal belle vardı stabil calışıyordu kurtuluş40 yukledım takılmalar vardı sonra 1.7 yukledım guel hızlı ama tema efektlerı falan istemıyorum nasıl kaldırıcam onuda bılmıyorum benım ıstedıgım sade hızlı bısey olsun orjınal surume donmek dahamı mantıklı acaba cok fark varmı hack olayının dışında ? veya hangı cfw yı tavsıye edersın ?

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi

Kardesim kurtulusun yaptigi son cfw yi yukle cok guzel olmus tavsiye ederim..su an icin ustunde cfw yok turkce olarak..onu deneyin.sabit konulara bak kurtulus40 olarak goreceksiniz..

deep16

Üye
hocam yükledim onu ama tuhaf geldi bana o biraz sanki hızlı değilmiş gibi. şimdi 4.0 yukledım hersey iyi gibi gözükor.

ama bu kurtuluş40 fnal ile 1.7 yada 4.0 arasında önemli ne gibi bır fark var orasını bilmiyorum...

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
kurtulus40 in son surumune arkadaslarin yorumu cok olumlu hizli diyorlar ve guzel ozelliklerinin oldugu soyleniyor..benim 1.7 tabiki eskidi artik en onemli farklardan biri 4.0 da butun wifgetler roma gomulmustur ve har frmattan sonrada silinmez tabiki aha bir cok fark var gerek gorsellik olarak gerek programlar olarak..4.0 en iyisi diyebilirim su an benim surumler icinde..

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...-belle-rm-596_111-030-0609-turkce-621219.html bunu yuklemisseniz tamamdir gule gule kullanin.

emrah05

Üye

Peki bunun farki ne ve hangisi yeni
[h=3]Reisv1.7 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe[/h]Reisv4.0 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

---------- Eklendi @ 21:28:16 ---------- Yazıldı @ 21:02:23 ----------

birde bunlara bakin