rehbere kişi kayıt edemiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

serci07

Üye
    Konu Sahibi
rehbere kişi kayıt edemiyorum.
bundan 1 ay önce 2g iphonumu satıp 3g 8gb iphone aldım. 2g yi göndermeden önce rehberi iphone browserden yedekledim. 3g geldi. yedeğini almış olduğum rehberi iphone browserle ettım bir problem çıkarmadı. Ancak yeni kişi ve numara kayıt edeceğimde hiçbirşeyi kayıt edemiyorum. yeni kişi diyorum. numarasını ekliyorum. bitti diyorum. ancak kayıt etmiyor. İtunesten rehberi outloka yedeklemiyor. şöyle bir hata veriyor 'itunes could not sync contacts to iphone'' .. Sürümüm 3.1.2

dundaryunus

dundaryunus

Üye
İ tunes telefonunla baglanti kuramiyor onu soyluyor sana.İlk once itunese bak telefonunu goruyormu.goruyorsa buyuk ihtimal sycn ayarlarinda birsey vardir.
Ayrica tavsiyem telefonundan appstore gir turkcellyedek i indir rehberini ona yedekle sonra telefonunu 3.1.3 e yukselt amA backup yaptirma sonra appstore dan tekrar turkcellyedek i indir ve numaralarini rehbere kaydet.sorun cozulur.

--------------- Ekleme ---------------

Sen yinede icindeki program vs.... Lerin yedegini al.backup siz kendin yuklersin.backup yapinca enson butun ayarlarini tekrar yukluyor.....

Üst Alt