rehber kartvizit aktarımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

quaim.21

Üye
    Konu Sahibi
rehber kartvizit aktarımı
arkadaşlar elimde 4s var ve rehber kartvizitleri telde kayıtlı bunları iphone olmayan başka bi telefona aktarmak istiyorum nasıl yapabilirim.

Samet.25

direk rehbere aktarma zor gibi helede ıphone olmayan rehberi kopyalama yoluyla belkı gmaılden gönderebilirsin öyle dene bide

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşım internette iDrive diye bir program buldum. AppStore'dan ücretsiz indirilebiliyormuş. Bir dene istersen.

Bulduğum yazıyı veriyorum.

appstore'dan idrive lite adlı programı yükle, hesap aç ve rehberini yedekle. Sonra istediğin zaman, idrive ile yedeğini idrive server'ından geri yükleyebilirsin.

altay666

altay666

Üye
My contats backup diye bi app var vcard ve exel olarak tehberi yedekleyebilirsin hatta maile gonderebilirsin gerci icloud kullnsan daha kolay olur

altay666

altay666

Üye
Soruyu ben yanlis anlamissin eger diger tel de iphone ise iclaud ole aktarabilirsin eger degilse soyledigim app i indirip vcard olarak yedekle o yedekten yukleyebilirsin

nfkcl00

Üye
İphone olmayan diğer telefonun me olduğunu yaz ona göre Cvp vereyim
Smbian mı android mi

JoGa

Üye
iTools programından Rehberi taratın ilk olarak Export (Kayıt) edin daha sonra aktarıcağınız iPhone'yi pc ye bağlayarak aynı programdan Export ettğinz veriyi İmport (Aktarma) yapın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt