Rehber: iTunes dan İphone'unuza sadece istediğiniz müzik ve videoları aktarın.

Sponsorlu Bağlantılar

3Down

3Down

Üye
    Konu Sahibi
Rehber: iTunes dan İphone'unuza sadece istediğiniz müzik ve videoları aktarın.
Bu rehberde Sync yapmadan nasıl istediğimiz şarkı, videoları iphone - itouch - ipod'a atabileceğimizi anlatacağım...

Öncelikle manuel olarak yapmamız için gereken işlemi yapıyoruz.

Bu işlem dosyalarımız üzerinde kendi başımıza işlem yapmamızı sağlıyor.

Aynı olayı videolarda da yapabiliyoruz...

Umarım hazırladığım rehber yardımcı olmuştur. Çünkü çoğu arkadaş otomatik senkronizasyon yüzünden gereksiz dosyalarla boğuşuyor. iTunes'u kullanmanın en basit yolu da budur ayrıca :oke:

Bazı kişilerin eleştirdiği 'yahu direk müzik atılmıyor mu?' dediği ipodları işte bu şekilde sıradan Mp3 playerlar gibi kullanabiliyoruz.

Teşekkürler... Sorularınız varsa sorabilirsiniz.(öğretmen misali oldu :ehe )

ceylanbey

Üye
eyvallah bende bu sorunu nasıl cozecektım dıyordum cok makbule gectı tskler

3Down

3Down

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kardesim

cezhasan

Üye
Merhaba,
İlk olarak verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Faydalı bir iş yapıyorsunuz.
Kendime iPhone 3G aldım.iTunes ile beraber kullanıyorum,bazı sorularım var.Bunlarla ilgili bana cevap verebilirseniz çok memnun olurum.

1. Başka bir bilgisayardaki iTunes dan indirmiş oldugum mp3 leri, kendi laptopumdaki iTunes a geçiremiyorum..Bunu nasıl yaparım?
2. Ayrıca daha önce kendi bilgisyarımda kızımın ipoduna bazı müzikleri limewire sayesinde indirmiştim.bunları itunes library de görebiliyorum,fakat şu an yeniden kendi iphone um için limewire dan indirdiğim müzikleri library de göremiyorum ve hiç bir şekilde bunları iphone a aktaramıyorum..İndirmiş olduğum mp3 leri itunes programında sol tarafta Shared bölümünün içinde user's limewire içinde liste olarak görebiliyorum, fakat dediğim gibi bunları library de göremiyorum ve iphone uma aktaramıyorum..Mutlaka birşeyleri yanlış yapıyorum,bunu nasıl yaparım?

Teşekkürler.

tikkycan

Üye
peki ama rehber nerde
göremiyorum ?

Üst Alt