refresh müzik çalar ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
refresh müzik çalar ile ilgili
bellenin 111.30.609 yazılımındaki müzik çalar dosyaları olan biri varmı ? varsa paylaşabilirmisiniz refrehse atıp flaşlıyacam şimdiden teşekkürler.

kimsede olacağını sanmıyorum en iyisi o sürümü navifirmden indirip içinden alın.

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
aynende ben tam isimlerini bilmiyorum işte bilsem alıcamda bilen biri varmı diye soruyorum.

Arakadaşlar 111.040.1511 Adı yazılıma 11.30.609'daki müzik çaları port edebilir miyiz dosyaları bulsak bile?

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
ederizde dosyaları lazım bulsam hemen paylaşıcamda

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar şu sitede sanki portlamışlar galiba bi bakın http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=80032.0

Bu daily mobile çok üste çıktı biraz onu takip ediyim belki çözümmü de bulurum

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
ingilizcesi iyi olan yokmu orada bir şeyler diyo ama

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardes yap bişi olursa söylersin yaparız bişiler

Arkadaşlar sanırım yukarıdaki metnin çevirisi lazım; gerekli yerleri kısaca tercüme etmeye çalışayım:

Naçizane benim de sizlerden yardım talebim olacak.

N8 kullanıcısıyım ve kendi düzenlediğim müzikleri zil sesi olarak kullanmak için telefonunun E>Sounds>Digital klasörüne atıyorum, fakat hiç istemediğim halde müzikçalarda bu düzenlediğim mp3ler görünüyor, şarkı dinlerken arada bunların çıkması kötü.
Bu m p3 dosyalarının tercihler>zil seslerinde görünüp müzikçalarda görünmemesi için hangi klasöre atmam veya başka ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...