Bunlarda çok iyiymiş kardeşim 2. ile 3. önizlemedeki (n8'in olduğu önizlemeler) çok hoşuma gittiler![]()
bu efekti onda yaptım
bide büyük önizlemenin arka planına dikkat ettin mi. nick ime uygun olsun diye cobra koydum 
süpersin abi beyaa.

anaa ben büyük önizlemede resimler küçük pek anlaşılmıyo diye n8e baktım sonra indirip yorum yaptım kardeşim güzel olmuş bak
ben bu cs5 i accık accık çözmeye başladım garibu efekti onda yaptım
bide büyük önizlemenin arka planına dikkat ettin mi. nick ime uygun olsun diye cobra koydum

anaa ben büyük önizlemede resimler küçük pek anlaşılmıyo diye n8e baktım sonra indirip yorum yaptım kardeşim güzel olmuş bak![]()
sen işi garantiye alıyon indir tek tek bak içindekilere
güzelleri seç çikinleri salla 
ben biraz ters insanım 3 tane n8li resimlere baktım indirdim sonra
büyük önizlemede içindeki bütün resimler görünüyo insan önce bi ona bakar ne war ne yok zip in içinde diesen işi garantiye alıyon indir tek tek bak içindekilere
güzelleri seç çikinleri salla
![]()
hepside güzel hepsini arşivime koydum 
kardeşim süpersin emeğe saygı teşekkürler
ben biraz ters insanım 3 tane n8li resimlere baktım indirdim sonrahepside güzel hepsini arşivime koydum
![]()
da sen bunları nasıl kullanıyon onu merak ettim bide senin tel 640x480 bunlar nasıl duruyo ekranda 
daha kullanmadım kardeşimiyi o zaman ters adamda sen bunları nasıl kullanıyon onu merak ettim bide senin tel 640x480 bunlar nasıl duruyo ekranda
![]()
pc ye bağlamadım bugün telefonu çünkü bağlayınca telefona atıp deniycem bu akşamdan geçti zaten 
Varya sen harikasin ya süperler emegine saglik
Emeğine sağlık Abi.Yalnız şu takvim widgetı qoocalendar değil mi? o sürekli arka planda açık kalıp şarj yiyor.Siz nasıl kullanıyorsunuz?
heralde ondan kaynaklanıyo 2-3 gündür bişey yoktu gece birden bitiwermiş. sen diyene kadar bişey yoktu bak sen söledin şarj bitti
olmazsa şimdi şarj ediyom bida bi deniyem kaç gün gitcek 3 gün falan giderse önemli deil kullanırım 1-2 günde hallederse kaldırırım
bu arada siz mi ? sizli bizli mi olduk artık
o kadar resmiyete gerek yok sanırım rica ederim kardeşim
rica ededrim kardeşim.
- - - Eklendi - - -
ewet o kardeşim bilmiyom walla daha yeni yükledim sayılır tel i 3 gün önce şarj etmiştim onu da o zamanlrada kurmuştum iyi gidiyodu önizlemeye bakarsan daha gece bi çubuk eksikmiş sabah allah tan kendiliğimden biraz erken kalktım bi baktım şarj bitmişheralde ondan kaynaklanıyo 2-3 gündür bişey yoktu gece birden bitiwermiş. sen diyene kadar bişey yoktu bak sen söledin şarj bitti
olmazsa şimdi şarj ediyom bida bi deniyem kaç gün gitcek 3 gün falan giderse önemli deil kullanırım 1-2 günde hallederse kaldırırım
bu arada siz mi ? sizli bizli mi olduk artık
o kadar resmiyete gerek yok sanırım rica ederim kardeşim
kullanan çok kişi gördüm de ondan siz diyorum genel olarak 
haa soruyu bana sorunca ben direkt üstüme alındım
resmiyet göstergesi değil bu abikullanan çok kişi gördüm de ondan siz diyorum genel olarak
![]()

Bende kullanıyorum ama bende bi fark yaratmadı ben qoobatteryide kullanıyorum oda arkada çalışıyo ama benim süre yine aynıbelki psikolojik olabilir bana oluyodu şarj yiyo ya diye şartlandırıyosun yiyo gibi geliyo
![]()
batery i bende kullanıyorum e bide takvim i yükledik benim tel akşama bitmesi lazım o zaman