Reflection Abstract HD by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Reflection Abstract HD by najanaja
Abstrac resimlere yansıma efekti werdim.
25 Adet 720x1280 HD Resimden oluşmaktadır.

• Beğen
Tepkiler: T0L9A, OttomaN TigeR, jatvalca ve 3 diğerleri

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bunlarda çok iyiymiş kardeşim 2. ile 3. önizlemedeki (n8'in olduğu önizlemeler) çok hoşuma gittiler :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
süpersin abi beyaa.

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

ben bu cs5 i accık accık çözmeye başladım gari :) bu efekti onda yaptım :) bide büyük önizlemenin arka planına dikkat ettin mi. nick ime uygun olsun diye cobra koydum :)

anaa ben büyük önizlemede resimler küçük pek anlaşılmıyo diye n8e baktım sonra indirip yorum yaptım kardeşim güzel olmuş bak :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
anaa ben büyük önizlemede resimler küçük pek anlaşılmıyo diye n8e baktım sonra indirip yorum yaptım kardeşim güzel olmuş bak :)

büyük önizlemede içindeki bütün resimler görünüyo insan önce bi ona bakar ne war ne yok zip in içinde die :) sen işi garantiye alıyon indir tek tek bak içindekilere :) güzelleri seç çikinleri salla :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
jatvalca

jatvalca

Üye
kardeşim süpersin emeğe saygı teşekkürler

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

büyük önizlemede içindeki bütün resimler görünüyo insan önce bi ona bakar ne war ne yok zip in içinde die :) sen işi garantiye alıyon indir tek tek bak içindekilere :) güzelleri seç çikinleri salla :)
ben biraz ters insanım 3 tane n8li resimlere baktım indirdim sonra :) hepside güzel hepsini arşivime koydum :)

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
iyi o zaman ters adam :) da sen bunları nasıl kullanıyon onu merak ettim bide senin tel 640x480 bunlar nasıl duruyo ekranda :)
daha kullanmadım kardeşim :D pc ye bağlamadım bugün telefonu çünkü bağlayınca telefona atıp deniycem bu akşamdan geçti zaten :)

• Beğen
yutkun

yutkun

Üye
Varya sen harikasin ya süperler emegine saglik

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Emeğine sağlık Abi.Yalnız şu takvim widgetı qoocalendar değil mi? o sürekli arka planda açık kalıp şarj yiyor.Siz nasıl kullanıyorsunuz?

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Varya sen harikasin ya süperler emegine saglik

rica ededrim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

Emeğine sağlık Abi.Yalnız şu takvim widgetı qoocalendar değil mi? o sürekli arka planda açık kalıp şarj yiyor.Siz nasıl kullanıyorsunuz?

ewet o kardeşim bilmiyom walla daha yeni yükledim sayılır tel i 3 gün önce şarj etmiştim onu da o zamanlrada kurmuştum iyi gidiyodu önizlemeye bakarsan daha gece bi çubuk eksikmiş sabah allah tan kendiliğimden biraz erken kalktım bi baktım şarj bitmiş :) heralde ondan kaynaklanıyo 2-3 gündür bişey yoktu gece birden bitiwermiş. sen diyene kadar bişey yoktu bak sen söledin şarj bitti :) olmazsa şimdi şarj ediyom bida bi deniyem kaç gün gitcek 3 gün falan giderse önemli deil kullanırım 1-2 günde hallederse kaldırırım :) bu arada siz mi ? sizli bizli mi olduk artık :) o kadar resmiyete gerek yok sanırım rica ederim kardeşim

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye

rica ededrim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

ewet o kardeşim bilmiyom walla daha yeni yükledim sayılır tel i 3 gün önce şarj etmiştim onu da o zamanlrada kurmuştum iyi gidiyodu önizlemeye bakarsan daha gece bi çubuk eksikmiş sabah allah tan kendiliğimden biraz erken kalktım bi baktım şarj bitmiş :) heralde ondan kaynaklanıyo 2-3 gündür bişey yoktu gece birden bitiwermiş. sen diyene kadar bişey yoktu bak sen söledin şarj bitti :) olmazsa şimdi şarj ediyom bida bi deniyem kaç gün gitcek 3 gün falan giderse önemli deil kullanırım 1-2 günde hallederse kaldırırım :) bu arada siz mi ? sizli bizli mi olduk artık :) o kadar resmiyete gerek yok sanırım rica ederim kardeşim

resmiyet göstergesi değil bu abi :D kullanan çok kişi gördüm de ondan siz diyorum genel olarak :D

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bende kullanıyorum ama bende bi fark yaratmadı ben qoobatteryide kullanıyorum oda arkada çalışıyo ama benim süre yine aynı :) belki psikolojik olabilir bana oluyodu şarj yiyo ya diye şartlandırıyosun yiyo gibi geliyo :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Bende kullanıyorum ama bende bi fark yaratmadı ben qoobatteryide kullanıyorum oda arkada çalışıyo ama benim süre yine aynı :) belki psikolojik olabilir bana oluyodu şarj yiyo ya diye şartlandırıyosun yiyo gibi geliyo :)

aynen olabilir :) batery i bende kullanıyorum e bide takvim i yükledik benim tel akşama bitmesi lazım o zaman :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...