reedpadın özellikleri nelerdir ve e-book özelliği var mı?
selam,
yaklaşık 4 aydır reedpad kullanıyorum. İlk kullanıcılarından biriyim diyebilirim.
reedpad'in en önemli özelliği ekranı, cpu'su ve grafik işlemcisi. Ekranı ve grafik işlemcisi ipad ile aynı, cpu'su ise Galaxy tablet'deki hummingbird. Aslında hybrid bir cihaz bu açıdan.
Şu anda 2.2.1'i destekliyor ve destek ekibi yeni güncellemeleri sürekli paylaşıyor. Zaten mevcut donanımı 3.2'ye kadar destekliyor. Fakat bu güncelleme henüz yayınlanmadı. Yıl sonuna doğru yayınlayacaklarını, ve google izinlerini beklediklerini belirttiler. Gerçekten destek ekibi inanılmaz ilgili!
Android'de e-kitap üzerine yüzlerce uygulama var. reedPAD'de direk Android market erişimi verdiği için bu uygulamaları dilediğin gibi indirebiliyorsun. Ben Aldiko ve REpligo reader'ı kullanıyorum. Idefix'in e-kitap uygulamasını da zaman zaman kullanıyorum. Repligo reader'da PDf üzerinde not alma, renkli highlight altını çizme, sözlük, google, wiki tüm özellikler var ve düşünülmüş. Aşağıdaki videoda gösteriliyor.
[video=youtube;pM2IUulMrgI]http://www.youtube.com/watch?v=pM2IUulMrgI[/video]
Burada da görebileceğiniz gibi iPAD'in de tercih ettiği Cando dokunmatik filme sahip reedPAD'in ekranı müthiş çok noktalı dokunmatik performansı veriyor.
Donanımhaber incelemesine de göz atmanızı öneririm:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son olarak şu anda en uygun fiyata hepsiburada.com ve Bimeks online satış sitesinde var:
Ürünün ana sayfası ise
Ben hem üründen hem de destek ekibinden çok memnun kaldım, herkese tavsiye ederim. Soruları olan olursa da yardımcı olmaya çalışırım.