reedpad 4 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

yunus_7888

Üye
    Konu Sahibi
reedpad 4 hakkında
reedpad 4 kullanan warmı tavsiye edermisiniz ? özelliklerine baktım güzel bi tablet ama sizlere de sormak istedim alınabilir bi tabletmi ?

[h=2]ReedPAD 4 Tablet Pc[/h]İŞTE BU, HERŞEYİ DEĞİŞTİRECEK. SIMCARD İLE 3G DESTEĞİ
  • 7 "
  • Allwinner 1,5 GHz İşlemci 1 GB DDR 3 Ram
  • Android 4.0
  • 8 GB
  • SATA
  • Kamera
  • 32 GB
  • 1024 x 600 px
  • Wi-Fi
  • Görüntülü Görüşme
  • 2,00 Mp
  • Sanal
  • Dokunmatik Ekran
  • Data Sim Kart
  • Usb
  • Mini HDMI
  • Siyah
  • Video Oynatma
  • 1 - 6 saat
  • MicroSD
  • 320 gr

- - - Eklendi - - -

[h=1]reedPAD4 3G Tablet PC[/h]
SIMCARD ile 3G desteği

Simcard’ınız ile her zaman heryerde 3G hızında internete bağlanmanın tarifsiz keyfini sürün.,

FHD ekran

Teknolojinin yeni harikası FHD ekran ile hayat daha canlı, renkler daha parlak.

1.5. Ghz işlemci

İş, eğlence, sosyal ağlar… Mobil hayatın hızına yetişmek artık çok kolay.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Android’in son sürümü olan 4.0 ICS, onbinlerce ücretsiz uygulama ile ufkunuzu açacak.

1 GB RAM & 8 GB dahili bellek

Güçlü donanım ile şık ve ergonomik tasarımın muhteşem birleşimine hayran kalacaksınız.

reedPAD4 ile artık kendinizi hayatın akışına bırakın. Çünkü her şey elinizin altında.

• Beğen
Tepkiler: ANIL

e-erdal

Üye
ben de senin gibi tablet almayı düşünüyorum. şu an ilgilendiğim tablet bu. bunu da bi incele istersen

Kaynak:

yunus_7888

Üye
    Konu Sahibi
ben de senin gibi tablet almayı düşünüyorum. şu an ilgilendiğim tablet bu. bunu da bi incele istersen

ainol daha iyi gibi gözüküyo ama ben sipariş usulü almak istemiyorum bimeksten kendim gidip alacagım.önceden piranha b. tab 9.0 la ilgileniyordum şimdi reddpad4 yeni gelmiş bimekse fena da sayılmaz özellik olarak şuanda bununla ilgileniyorum kullananlardan yorum bekliyorum..

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
bence ainol novo frame al harika tablet bende almayı düşünüyom

e-erdal

Üye
ainol daha iyi gibi gözüküyo ama ben sipariş usulü almak istemiyorum bimeksten kendim gidip alacagım.önceden piranha b. tab 9.0 la ilgileniyordum şimdi reddpad4 yeni gelmiş bimekse fena da sayılmaz özellik olarak şuanda bununla ilgileniyorum kullananlardan yorum bekliyorum..

reedpad 4 değilde 3 modelini kendim inceledim. cihaz gerek dokunmatik, gerekse hız açısından mükemmel denilebilir. kendi ilgilendiğim ainol modelini de elimde inceleme şansım olmadı. ancak internette ki videolarından incelediğim kadarıyla aralarında 1-2 teknik özellik dışında fark yok. ikisinin de artı ve eksi yönleri var tabi. ainol de şebeke üzerinden internete girmek için OTG kablo ile 3G modem bağlantısı yapmak gerekiyor. yani sim kart yuvası yok. reedpad'in eksi yönü ise ön kamerası 0.3 MP, arka kamerasının da 2.0 MP olması... mesela facebook, messenger ve skype üzerinden görüntülü görüşme yaparken ön kameranın mutlaka iyi olması gerekir. ben cihazı incelediğimde kamerasını kontrol etmemiştim. eğer kamerası iş görürse benim için de tabiki sim kart girişi artısıyla reedpad 4 önce geliyor.
kısacası benim için kamera önemli değil diyorsan; hiç düşünmeden reedpad 4 al derim...

yunus_7888

Üye
    Konu Sahibi
reedpad 4 değilde 3 modelini kendim inceledim. cihaz gerek dokunmatik, gerekse hız açısından mükemmel denilebilir. kendi ilgilendiğim ainol modelini de elimde inceleme şansım olmadı. ancak internette ki videolarından incelediğim kadarıyla aralarında 1-2 teknik özellik dışında fark yok. ikisinin de artı ve eksi yönleri var tabi. ainol de şebeke üzerinden internete girmek için OTG kablo ile 3G modem bağlantısı yapmak gerekiyor. yani sim kart yuvası yok. reedpad'in eksi yönü ise ön kamerası 0.3 MP, arka kamerasının da 2.0 MP olması... mesela facebook, messenger ve skype üzerinden görüntülü görüşme yaparken ön kameranın mutlaka iyi olması gerekir. ben cihazı incelediğimde kamerasını kontrol etmemiştim. eğer kamerası iş görürse benim için de tabiki sim kart girişi artısıyla reedpad 4 önce geliyor.
kısacası benim için kamera önemli değil diyorsan; hiç düşünmeden reedpad 4 al derim...

bnm için kamera hiç önmli degil kardeş kamera olması bile yeter çünkü kullanmayacagım çok. açıklaman için teşk. ederim

- - - Eklendi - - -

bence ainol novo frame al harika tablet bende almayı düşünüyom

bn kendim gidip alacagım ve buralarda yok ainol o yüzden reedpad 4 düşünüyorum

mciliv

Üye
sorun için teşekkürler. ortada video incelemesi yok, ama bimeks'teki elemanlarla görüştüm bu hafta 700 tane sattıklarını söylüyorlar. Bildiğimiz a10 işlemci kullanıyormuş, Android 4.0, 1gB ram, yüksek çözünürlükle ekran. Ben de reedPAd3 var, şunu birine satsam alacam bundan ama. a10 işlemci mi qualcomm'mu bilemedim. Qualcomm ne de olsa Amerikan. reedPAD3'ü de en güçlü yapan bu. 3G'siz tablete binmem zaten bu saatten sonra:) Attan inip eşşeğe mi binecem...

Bu ainolcularu da bu forumlardan atsınlar kardeşim, adamlar her yere hemen spam dolduruyorlar. Bu ne REZİLLİK YA!?!?!

reedpad 4 kullanan warmı tavsiye edermisiniz ? özelliklerine baktım güzel bi tablet ama sizlere de sormak istedim alınabilir bi tabletmi ?

ReedPAD 4 Tablet Pc

İŞTE BU, HERŞEYİ DEĞİŞTİRECEK. SIMCARD İLE 3G DESTEĞİ
  • 7 "
  • Allwinner 1,5 GHz İşlemci 1 GB DDR 3 Ram
  • Android 4.0
  • 8 GB
  • SATA
  • Kamera
  • 32 GB
  • 1024 x 600 px
  • Wi-Fi
  • Görüntülü Görüşme
  • 2,00 Mp
  • Sanal
  • Dokunmatik Ekran
  • Data Sim Kart
  • Usb
  • Mini HDMI
  • Siyah
  • Video Oynatma
  • 1 - 6 saat
  • MicroSD
  • 320 gr

- - - Eklendi - - -

reedPAD4 3G Tablet PC

SIMCARD ile 3G desteği

Simcard’ınız ile her zaman heryerde 3G hızında internete bağlanmanın tarifsiz keyfini sürün.,

FHD ekran

Teknolojinin yeni harikası FHD ekran ile hayat daha canlı, renkler daha parlak.

1.5. Ghz işlemci

İş, eğlence, sosyal ağlar… Mobil hayatın hızına yetişmek artık çok kolay.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Android’in son sürümü olan 4.0 ICS, onbinlerce ücretsiz uygulama ile ufkunuzu açacak.

1 GB RAM & 8 GB dahili bellek

Güçlü donanım ile şık ve ergonomik tasarımın muhteşem birleşimine hayran kalacaksınız.

reedPAD4 ile artık kendinizi hayatın akışına bırakın. Çünkü her şey elinizin altında.

yunus_7888

Üye
    Konu Sahibi
sorun için teşekkürler. ortada video incelemesi yok, ama bimeks'teki elemanlarla görüştüm bu hafta 700 tane sattıklarını söylüyorlar. Bildiğimiz a10 işlemci kullanıyormuş, Android 4.0, 1gB ram, yüksek çözünürlükle ekran. Ben de reedPAd3 var, şunu birine satsam alacam bundan ama. a10 işlemci mi qualcomm'mu bilemedim. Qualcomm ne de olsa Amerikan. reedPAD3'ü de en güçlü yapan bu. 3G'siz tablete binmem zaten bu saatten sonra:) Attan inip eşşeğe mi binecem...

Bu ainolcularu da bu forumlardan atsınlar kardeşim, adamlar her yere hemen spam dolduruyorlar. Bu ne REZİLLİK YA!?!?!

bnde almak istiyorum inş stoklar falan bitmeden alabilirim :) burda tanıtım videosu paylaşılacak.bi arkadaşın paylaşmasını bekliyoruz paylaşınca detaylı görecegiz bu canavarın neler yapabildigini :)

66s2

66s2

Üye
kalite olarak nasıl bir marka bilgisi olan????

CABBAR

CABBAR

Üye
Polypad 7208HD ile reedPAD4 arasında kaldım ya. Benim için olmazsa olmaz özellik mobil internet bağlantısı ama Polypad daha iyi gibi. 325 lira Poly, 350 lira reedPad.

yunus_7888

Üye
    Konu Sahibi
Polypad 7208HD ile reedPAD4 arasında kaldım ya. Benim için olmazsa olmaz özellik mobil internet bağlantısı ama Polypad daha iyi gibi. 325 lira Poly, 350 lira reedPad.

reedpad 4 inceleme belki yardımcı olur sana biraz olsun..

mayten

mayten

Üye
1 hafta oldu alalı kullanıyorum arkadaşlar teknık servisi ve satıs sorumluları baya ilgililer tabletle ilgili soru sorunca hemen ilgileniyorlar.Dokunmatik ekran iyi hızlı ve kullanışlı bir cihaz.kamerası gündüz idare eder gece ısık altında kamera kotu arka kamera ve ön kamera idare eder cok fazla bırseyde beklememek lazım fiyatına göre cin malı firma destegi olmayanlardan uzak durun en azından servisi belli bir firma olması güzel.malzeme kalıtesini begendim. Benım işimi görüyor rahatlıkla internet facebook vb sitelere rahatlıkla girebiliyor.Hd filim izliyorum wifi ile takılmadan izledim.simcart girişi olması avantac 1 haftadır kullanıyorum donma felan yapmadı alacak arkadaşlara tavsiye ederim.Tek kötü yanı yanında usb haricinde aparat göndermiyorlar :(

yunus_7888

Üye
    Konu Sahibi
1 hafta oldu alalı kullanıyorum arkadaşlar teknık servisi ve satıs sorumluları baya ilgililer tabletle ilgili soru sorunca hemen ilgileniyorlar.Dokunmatik ekran iyi hızlı ve kullanışlı bir cihaz.kamerası gündüz idare eder gece ısık altında kamera kotu arka kamera ve ön kamera idare eder cok fazla bırseyde beklememek lazım fiyatına göre cin malı firma destegi olmayanlardan uzak durun en azından servisi belli bir firma olması güzel.malzeme kalıtesini begendim. Benım işimi görüyor rahatlıkla internet facebook vb sitelere rahatlıkla girebiliyor.Hd filim izliyorum wifi ile takılmadan izledim.simcart girişi olması avantac 1 haftadır kullanıyorum donma felan yapmadı alacak arkadaşlara tavsiye ederim.Tek kötü yanı yanında usb haricinde aparat göndermiyorlar :(

3g bağlantısında kopma. az çekme zayıf sinyal gibi problemler war mı ?

mayten

mayten

Üye
3g denemedım dostum cunkı data hattım kapalı deneyınce sonucları yazarım dostum

mciliv

Üye
Peki :) sonuçları bekliyoruz :)

şuan bimeksde reedpad4 335 lira bilginize..

Aşağıda ürünle ilgili tecrübelerin paylaşıldığı diğer linkler ve bazı yorumlar videolar...

http://www.maxicep.com/tablet-pc/reedpad-4-hakkinda-2-716076.html

<span class="msg"><span id="contextual">[video=youtube_share;55e6Z6fEthA]http://youtu.be/55e6Z6fEthA [/video]

1- 3G bağlantı devamlılığı - 9/10 (Araçta 110km hızla bile çekiyor)
2- 3G bağlantı hızı - 9/10 (Saniyede 1,5GB'ı gördüm)
3- Oyun performansı - 10/10 (Google Playdeki top 20 oyunun tümünü sorunsuz oynadım)
4- Ekran çözünürlüğü - 8/10 (1280*800 olsa daha iyi olurdu ama o da herhalde 350TL'ye 3G'li tableti imkansız kılardı)
5- Ekran renk kalitesi - 10/10 (hatasız)
6- Ekran parlama - Açık havada parlama - 7/10 (Benim için tabletlerde bu her zaman çok kötü ama bu tablette tuhaf bir şekilde açık havada görüntü kalitesi hiç fena değil)
7- Tarayıcı performansı - 6/10 (4.1'deki chrome'a geçişi istiyor cihaz/mutlaka 4.1 update'i gelmeli)
8- Flash performansı - 10/10 (şimdiye kadar gördüğüm en iyisi)
9-HDMI bağlantısı - 10/10 (sorunsuz çalıştı)
10- Facebook performansı - 6/10 (Çalışıyor, ama çok daha hızlı olabilir, bunu geliştirmeliler)
11- Twitter performansı - 10/10 (Mükemmel)
12- Messenger - 10/10 (Mükemmel)
13- Arka kamera - 6/10 (2 MP kamera, ICS'in katkıları ile iyi ama süper değil; Face'de bir şey paylaşmak için kullanışlı)

GENEL: 8,5/10

yunus_7888

Üye
    Konu Sahibi
Aşağıda ürünle ilgili tecrübelerin paylaşıldığı diğer linkler ve bazı yorumlar videolar...

http://www.maxicep.com/tablet-pc/reedpad-4-hakkinda-2-716076.html

<span class="msg"><span id="contextual">[video=youtube_share;55e6Z6fEthA]http://youtu.be/55e6Z6fEthA [/video]

1- 3G bağlantı devamlılığı - 9/10 (Araçta 110km hızla bile çekiyor)
2- 3G bağlantı hızı - 9/10 (Saniyede 1,5GB'ı gördüm)
3- Oyun performansı - 10/10 (Google Playdeki top 20 oyunun tümünü sorunsuz oynadım)
4- Ekran çözünürlüğü - 8/10 (1280*800 olsa daha iyi olurdu ama o da herhalde 350TL'ye 3G'li tableti imkansız kılardı)
5- Ekran renk kalitesi - 10/10 (hatasız)
6- Ekran parlama - Açık havada parlama - 7/10 (Benim için tabletlerde bu her zaman çok kötü ama bu tablette tuhaf bir şekilde açık havada görüntü kalitesi hiç fena değil)
7- Tarayıcı performansı - 6/10 (4.1'deki chrome'a geçişi istiyor cihaz/mutlaka 4.1 update'i gelmeli)
8- Flash performansı - 10/10 (şimdiye kadar gördüğüm en iyisi)
9-HDMI bağlantısı - 10/10 (sorunsuz çalıştı)
10- Facebook performansı - 6/10 (Çalışıyor, ama çok daha hızlı olabilir, bunu geliştirmeliler)
11- Twitter performansı - 10/10 (Mükemmel)
12- Messenger - 10/10 (Mükemmel)
13- Arka kamera - 6/10 (2 MP kamera, ICS'in katkıları ile iyi ama süper değil; Face'de bir şey paylaşmak için kullanışlı)

GENEL: 8,5/10
biliyordum bunu :) farklı farklı kişilerin fikirlerini ögrenmek istiyorum bn...

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
reedpad tek çekirdekmi

dtmmustafa

Üye
Arkadaşlar reedpad ürünlerinden uzak durun . Firma selekt bilgisayar garanti konusunda yetersiz . Polypad hem garanti konusunda hemde destek konusunda güvenilir firmadır. Her iki markayı kullandım şu an kullandığım cihaz polypad 9716 hd modeli çok güzel bir cihaz teknosa da gidip inceleyebilirsiniz. Selekt bilgisayar yetkililerinin taktiği genelde tamire giden cihazlara ZARARLI YAZILIMDAN DOLAYI ÇİP ARIZASI yakıştırmasıdır görüştüğünüz kişide eğer işten ayrılmadıysa Ece hanım olacaktır zam gelmediyse 150tl. kdv hariç ücret talep edecekdir. Strese girmek istemezseniz reed marka ürün almayın . Polypad almanızda şart değil ama reedpad den uzak durun. Forumları inceleyin lütfen. selamlar

muratucar

muratucar

Üye
Reed Pad 4 aldım boyutu felan harika ele oturuyor büyüklere gerek yok 3g ve wifiside iyi. uygulamalardada şu ana kadar sorun yok tavsiye ederim.

Üst Alt