REDSN0W 0.9.6b3 yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
REDSN0W 0.9.6b3 yayınlandı
redsnow 0.9.6 b3 4.1 ve 4.2.1 versiyonlara jailbreak yaptığı söyleniyor ama deneme şansım olmadı

download

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar deniyorum sonucu yazacağım

• Beğen
Tepkiler: cixim_1905

carantinas

carantinas

Üye
iyi hoş yayınlandı ama hala turkiye de 4.2.1 update'i başlamış degil neden bu kadar geç yayınlanıyor anlamsız. ben apple dan degil de hotfile dan indirdim son versiyonu itunes da 28 inde guncelleme gelcegi soylenıyor ne kadar dogru belli değil.

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
o indirdiklerin orjinal sürümü değil fakat son şeklidir şu anda işlemi yapıyorum değişik bir şekilde jailbreak oluyor bakalım cydia çalışacakmı

carantinas

carantinas

Üye
ya ben yapıyorum ama cydia a tıkladıgım zmn geri atıyor acılmıyor sorun nedir bi turlu cozemedim plugınsler acık mı kalıyor anlam veremedim.

beta 2 surumunde de aynı yontem di ama onda da cydia dan geri atıyordu yani cydia acılmıyor en saglıklı yontem pwnagetools lakin onun icinde mac lazım :))

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
burada farklı bir yöntem uyğulanacak dosyaları çözemedim sonucu yazacağım

carantinas

carantinas

Üye
arkadaslar aslında yontem bu calısıyor cydia ya tıkladıgınızda herhangi bir cakısmadan dolayı acılmıyor bu yuzden ssh.bundles dosyasını indirip redsnow la custom ssh.bundles 'ı yukleyınız boylece winscp ile dosya erisimiz mumkun olcak fakat cydia ya tıkladıgınız da yine de acılmayacak bu sekilde uygulama yuklemek icin uygulamaların .deb uzantılı olanlarını dosya sistemi uzerinden dpkg-i komutu ile yukleyebilriiniz. aslında yontem calısıyor fakat cydia acılmıyor. olay budur. deb uzantılı dosyaları dosya sistemine erisebildigimiz icin o sekilde yukleyebiliriniz.

ssh.bundle.tar dosyası budur bunu indirip redsnow aracılıgı ile cihazına atın ve ardındna dosya sistemine erişiminiz mumkun olcaktır.

Evet kardeş olayı cozmus bulunuyorum cydia'ya ne kadar ugrassanda acılmıyor lakin custom bundles secenegi secenerek ssh.bundles.tgz dosyasını cihaza atabiliyorsun ve bu sayede 4.2.1 de cihazın dosya erişimine winscp ile ulasabildiginde. installous'un deb dosyasını bu sekilde kurarak installousu kullanabilyorsunuz installousu kurudugmuz icin. daha once itunes a attgımız crackli uygulamalarıda 4.2.1 gm yuklu cihaza transfer edebiliyorsunuz. =) simdilik olay bundan ibaret baska sekilde cydia yı calıstırmak mumkun olmuyor. API dosyasını apple degiştirdigi icin cakısma oluyor.. al sana ekran goruntusu.

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
ya bu dediklerini yapıyoruz winspc ile bağlanıp işlemleri yapıyoruz ama cydia çalışmadan tadı olmuyor..ben cydia yı çalıştırmak için uğraşıyorum öğleden bu yana ama çalışmıyor..ama çözecez

carantinas

carantinas

Üye
cydia.patch dosyası yayınlandı onu indirerek deneyebilrsin ben yayınlanmadan once denedim ama yine de bisey elde edememiştim istersen birde sen dene..

Yaptımmm =)) cydia yı da acmayı basardımm hahaha cydia.patch dosyası ile birkac komut sayesinde yapabiliyorsunuz beyler..

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
cydia açılıyor ama donmalar var sorunlu yani

carantinas

carantinas

Üye
walla bende hic bir donma gibi bi sorun yok tek sorun source eklersen adres satırı tam olarak gozukmuyor :))

cixim_1905

cixim_1905

Üye
hakan kardeşim sana bişey danişmak istiyroum benim bitane yurt dışı sim lock lu 3g16gb iphonem var baseband 05.11.07 versiyonu da 3.1.2 bunu ios 4 sürümlerine yükseltsem unlock yapabilirmiyim bi yardım edersen sevinirim şimdiden teşekkürler

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
bence telefon 3.1.3 te kalsın 4.2 .1 çıkıncaya kadar bekle ios 4 yavaşlatıyor 3ğ yi yinede yükselteyim ddiyorsan 4.1 sürümünün altındaki sürümleri yükle

cixim_1905

cixim_1905

Üye
teşekkür ederim hakan sagolasın yaptım 4.0 yükselttim arkadaşın telefonuydu illada istedi yaptım benim kendi telefonunm 4.1 bende 4.2.1 bekliyorum düzgün bi jeilbrek çıksın bende ona geçecem...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...