ios 4.3.4 İÇİN JAİLBREAK YAYINLANDI

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
ios 4.3.4 İÇİN JAİLBREAK YAYINLANDI
YENİ GÜNCELLEME OLAN İOS 4.3.4 İÇİN ARTIK JAİLBREAK YAPILABİLİYOR ..REDSNOW JAİLBREAK ARACI ÖNCEKİ SÜRÜMLERLE AYNI ŞEKİLDE JAİLBREAK 4.3.4 DOSYASINI GÖSTEREREK YAPABİLİRSİNİZ..

Black_Paw

Üye
h.o ios 4.3.4 zaten ne zaman çıktı hemen jb :)

ekleme:
kurdum fakat cydia çalışmıyor açılıp kapanıyor :(

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
bu tethered jailbreak untedhered değil

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
tethered bilgisayara bağımlı yani telefonu her kapadığında elmada takılı kalır redsnow ile açman gerekecek ;untetherd ise bagımsız

oyunkolix

Üye
Arkadaşlar Sakın Denemeyin.Ben Yaptım.Cydia açılmıyor.Safariyi bozuyor.Ben Şuan Tekrardan Restore Ediyorum.Orjinal İPSWyi bulmak için.Arama motoruna Appdata yazın roaming klasörüne girin.

zuvay11

Üye
Arkadaşlar Sakın Denemeyin.Ben Yaptım.Cydia açılmıyor.Safariyi bozuyor.Ben Şuan Tekrardan Restore Ediyorum.Orjinal İPSWyi bulmak için.Arama motoruna Appdata yazın roaming klasörüne girin.

sakın yapmayın aynı sorun bendede oldu.cydia açılmıyor ve safari çalışmıyor.tekrar restore yaptım düzeldi..

srkntzl

Üye
ben telefonun 4.3.4 yaptım.. cydia yı yükledim.. yalnız cydia yüklerken kısayol beyaz dı ve girilmiyordu.. tekrar yükledim.. redsn0w u çalıştırıp iPhone3,1_4.3.4_8K2_Restore yi seçip just boot tethered right now yaptım.. logo yine beyaz ama çalışıyor.. şuan üzerinde çalışıyorum.. yani cihaz elimde :)) instalous 4 ü yüklemeye çalışıyortyum..

Necmati

Necmati

Üye
bu seferki daha hızlımı geldi ne :hmmm

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yukardaki yazdığım mesajı okumadınız heralde bu tethered jailbreak bilgisayara bağımlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt