Redknapp: "Şanslıyım, çünkü..."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Redknapp: "Şanslıyım, çünkü..."
Tottenham Teknik Direktörü Harry Rednknapp, Roy Hodgson'ın İngiltere'nin başında başarılı olacağına inandığını söyledi.

Fabio Capello'nun görevini bırakmasından bu yana adı sürekli İngiltere Milli Takımı ile anılan Redknapp, Roy Hodgson'ın göreve getiirilmesinin ardından bu ikilemden kurtulduğunu söyledi.

İngiltere Milli Takımı'nı çalıştıracağını düşünmediğini söyleyen tecrübeli taktisyen, BBC Sport'a yaptığı açıklamada, "Böyle bir şeyin gelecekte olacağını sanmıyorum. Roy'un 4 yılda başarılı işlere imza atacağını düşünüyorum. Tüm samimiyetimle söylemeliyim ki Roy'un göreve getirilmesi beni kurtardı. Çünkü bir karar vermek zorundaydım. Şu an Tottenham'da olduğum için mutluyum. Umarım Roy, İngilitere'nin başında başarı olur." diye konuştu.

İngiltere'nin zirvedeki 4 takımından birinin başında olduğu için kendini şanslı hissettiğini söyleyen Redknapp, "Şu an ligin ilk 4 sırasındaki takımlardan ve genelde en büyük 5 takımın birisinde olduğum için kendimi son derece şanslı hissediyorum. Kimse bana bir şey borçu gibi hissetmiyorum." sözlerini kullandı.

65 puanı bulunan Tottenham, Arsenal'ın ardından ligin 4. sırasında bulunuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt