Redknapp görüşme odasına

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Redknapp görüşme odasına
Premier Lig'in güçlü takımlarından Tottenham Hotspur'un başarılı menajeri Harry Redknapp, sözleşme yenilemeye hazırlanıyor.

Goal.com'un edindiği bilgilere göre Tottenham'ın Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalmasından sonra Levy ile arasına kara kedi girdiği düşünülen Redknapp, sözleşme konusunda isteklerini kulüp yönetimine iletecek ve fikir alış verişinde bulunacak.

Bunun yanında sözleşmesi bitmek üzere olan Redknapp'ın, yönetimin kendisine güzel bir teklif yapmaması durumunu endişe ile karşıladğı biliniyor. Bu konu hakkında Tottenham takımının içinde bulunan bir kaynak, Goal.com'a özel yaptığı açıklamalarda, "Başkan ve Redknapp'ın aralarında çözmesi gereken bir sorun olduğu açık. İki tarafın da gelecek sezon için bazı fedakarlıklarda bulunması gerekecek." dedi.

Yine de Başkan Levy, Şubat ayından bu yana ilişkileri çok iyi olmamasına rağmen 65 yaşındaki teknik adama yeni bir sözleşme önermeyi ve akabinde de bir anlaşma imzalamayı umuyor. Levy, Tottenham'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi hedefinden uzak kalmasına rağmen son dört sezondaki yükleşini göz önüne alarak Redknapp ile bu başarıların ışığında bir görüşme yapacak. Bunun yanında yönetim ve Başkan, Arsenal'in 10 puan gerisinde kalınmasını endişe verici olarak yorumluyor.

Şubat ayından sonra İngiltere Milli Takım menajeri Fabio Capello'nun istifası sonrasında bu koltuk için adı geçenlerden biri de Redknapp'dı. Bu durumun farkında olan Başkan Levy, hocasını takımın başında tutmak için de bir görüşme ayarlamıştı.

Aynı zamanda bu görüşmede Tottenham'da kalmak istediği bilinen Harry Redknapp, Başkan Levy'ye gelecek kaygılarını anlatacak ve planlarını da sunacak. İkili, bu görüşmenin ardından ortak bir karara vararak planları için çalışmaya başlayacaklar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
299
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
287
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
259
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
316
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
269
Haydar


Üst Alt