Red Kit Lucky Luke Wanted Gameboy Advance ( 4 mb )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Red Kit Lucky Luke Wanted Gameboy Advance ( 4 mb )

evet arkadaşlar.son derece eğlenceli ve maceralı bir red kit oyunu.oynamaya doyamayacaksınız.oyunda amacımız daltonları yakalamak.tabi bunu yaparken binbir zorlu ama bir o kadar da eğlenceli bir maceranın içinde buluyoruz kendimizi.

not : oyun gba emulatoru ile oynanır.eğer gba emulatorunuz yoksa aşağıdaki eklentiden indirebilirsiniz.Sorunuz varsa sorabilirsiniz :oke:

Gba Emülatör linki
http://www.maxicep.com/s60-3rd-oyun...-v1-25-s60v3-symbianos9-1-unsigned-95003.html

Emeğin karşılığı olan sempatik dikdörtgen Teşekkür Et butonuna basmayı unutmayınız :bigstar:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: happyhope, glzars, Flashtecker ve 14 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Emülatör linkini ekledim.

merty24

merty24

Üye
yeri doğrumu anıl abim:hmmm

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eline sağlık kardeşim...

batudinho39

batudinho39

Üye
eyvallah yeğenim güzel olmuş

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

komama

komama

Üye
teşekkürler

kinger1905

kinger1905

Üye
n95 8gb da calısmıyo vbag yukledım oyunuda ıcıne attım . play yapıorum sımsıyah ekran cıkıo ve hıc bısey acılmıo. sol secım tusuna bastıgımda ıse vbag menusu cıkıo

bycengiz

bycengiz

Üye
saol.

'Davut

'Davut

Üye
Teşekkürler ...Emeğine Sağlık...:good:

habbuj

habbuj

Üye
sağol kardeş

kinger1905

kinger1905

Üye
arkadaslar bende nıe calısmıo ve acılmıon95 8gb da calısmıyo vbag yukledım oyunuda ıcıne attım . play yapıorum sımsıyah ekran cıkıo ve hıc bısey acılmıo. sol secım tusuna bastıgımda ıse vbag menusu cıkıo

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bende nıe calısmıo ve acılmıon95 8gb da calısmıyo vbag yukledım oyunuda ıcıne attım . play yapıorum sımsıyah ekran cıkıo ve hıc bısey acılmıo. sol secım tusuna bastıgımda ıse vbag menusu cıkıo
kardeş,oyun benim düz N95'im de hata vermeden güzelce çalıştı.sende de çalışması lazım.bir yeri mi atladın acaba ? oyunu data others vbag klasörünün içine atacaksın :oke:

kinger1905

kinger1905

Üye
Usta dedigin gibi yaptim snra vbag i actim oyun icindeydi oyunu secip play yaptim oyun acilir gibi oldu siyah ekran geldi 7dk bekledim o sekilde hala siyah ekran onumdeydi. Niye olmadi ben de bilmiorum. Ama oyun fena biseye benzio acayip oynayasim war ama olmuyo

[Cenk]

[Cenk]

Üye
Aga çok matrak oyun saol .tşşkler

BktsBcr

BktsBcr

Üye
Güzel oyun, Teşekkürler..

kinger1905

kinger1905

Üye
Yaw nasil yaptiniz nasil actiniz oyunu anlamadim bana da yardim edin ben denedim olmuo.

ByAbsn

ByAbsn

Üye
TŞK güzel paylaşım

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Yaw nasil yaptiniz nasil actiniz oyunu anlamadim bana da yardim edin ben denedim olmuo.
genelde bu gba oyunları eski telefonlarda sorun yapıyor.yeni telefonlarda yapmıyor.seninkinde neden açılmadı oyun anlamadım :hmmm

kinger1905

kinger1905

Üye
arkadaslar vbag i tele indirdim rar olarak sonra rar dan sis uzantılı olanı aldım tele kurdum vbag kuruldu. ****** i de pc ye indirip activation code sinide ordan aldım teldekı vbag e yazdım o da active oldu. sonra oyunu indirdim gba uzantılı oyunu e/data/other/vbag icine attım . ama yıne oyun acılmıovar mı acaba yaptıklarımda bı hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt