RED DEAD REDEMPTION 2 duyuruldu!

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
RED DEAD REDEMPTION 2 duyuruldu!
Sonunda oldu, duyuruldu! Yeni Red Dead'in haberlerini günlerdir siz okurlara yetiştirmeye çalışıyoruz. Rockstar birkaç gündür tam saat 16:00'da Red Dead ile ilgili bir şeyler paylaşıp duruyor. Artık yeni oyunun geleceğine neredeyse emindik ancak çıkış tarihi, hangi platformlara çıkacağı hakkında hiçbir bilgimiz yoktu. Rockstar sonunda sessizliğini bozdu ve resmi duyuruyu yaptı.

Öncelike PC oyuncularına kötü bir haberim var. Oyun sadece PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına çıkacak ve çıkış tarihi de 2017'nin Sonbahar'ı olarak belirlenmiş durumda. Oyun bizleri hem o alışık olduğumuz kovboy atmosferine götürecek, hem de eşsiz bir çevrimiçi oyun deneyimi sunacak. 20 Ekim'de oyunun ilk fragmanı ve ek bilgileri yayınlanacak. Direkt olarak sitemizden izleyebileceksiniz. Oyun için açılan resmi websiteye gidebilirsiniz.

Oyun için Rockstar bu yeni duyuru ile beraber yeni bir resim de yayınladı. Artık oyunun adınının gerçekten Red Dead Redemption 2 olduğuna inanabilir ve bizi de taşlamayı bırakabilirsiniz :)



Alıntı.
 


Üst Alt