Red Bull mu Burn mü ?

Hangisi ?

• Red Bull

Kullanılan: 8 53.3%
  • Burn

Kullanılan: 7 46.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
Tabiki Burn Redbull'u beğenmedim Gidip 500ml'lik Burn'den almayı düşünüyorum ve Akşam 1 gibi içmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak

Niye aksam 1 kaçak et durumu mu
Sade içince istersen 1 litre iç pek bi etkisi olmaz vodka ile karsıtır keban barajı gibi olursun
Zevkler tartısılmaz ama burn'ün tadi çok çok üstün red bulldan sahsi fikrim tabi bu.

Daha Bugün İlk Defa Burn İçtim Ama Redbull Forever

kazara ikisinden de içmiş bulunmaktayım ama hiç bi tat hiç bi fark görmedim. . Gerek yok böyle şeylere pestil kömeyi bal ile yeyin yada pekmez+fındık+ceviz+bal karışımı yeyin görürsünüz o zaman enerjiyi

Tepkiler: El~PisToLeRo

__xXx__

Üye

sonra düz duvara tırmanak

-efşan

Üye

Senin canına gurban. Alnından öperim ben seni.

Ne RedBull Nede Burn .. En Iyisi Monster .!

lolaman

Üye
Red bull akar...Çünkü sıvı

bunlar psikolojik deniyor bencede öyle enerji falan verdiği yok ama psikolojikmen öyle hissediyorsunuz

Hatta bazı ağrı kesicilerinde öyle olduğu söyleniyor. Bir deney yapılmıştı; başı ağrıyan insanlara ağrı kesici veriyorlardı ve baş ağrılarının geçtiklerini söylüyorlardı. Sonra başka bir grup başı ağrıyan insan şeker veriyorlardı ağrı kesici diye onlarda baş ağrılarının geçtiğini söylüyorlardı. Bir de başka bir başı ağrıyan insanlara aynı şekerden veriyorlardı ama ağrı kesici demiyorlardı ve onlar hala başlarının ağrıdığını söylüyordu bu da öyle birşey yani tamamen psikolojik arkadaşın dediği gibi pestil köme fındık fıstık gibi şeyler yiyin illa enerji istiyorsanız aşırıya kaçmayın ama

uğur e

Üye
ikiside bseye yapamaz aga