androsamsung
Üye
recovery sorunu
arkadaşlar;
benim samsung galaxy y telefonum var. Daha önceleri Creed's rom kullanıyordum. Sonra Cynogenmod 9 diye bir rom duydum 4.0.1 yapıyormuş sistemi bende yükleyeyim dedim. Yükleme başarılı geçti neyse açtım telefonu. Yüklemez olaydım. O rom yüzünden telefon tuğla oldu. Yani android 4.0 yüklenmiş bir tuğla. kamera yok, arama yok, mesaj yok, dosya yöneticisi yok, müzik yok, andoid market yok
. Neyse creed's i bidaha yükleyeyim dedim olmadı. çünkü cynogen ile birlikte gelen cwm recovery'i değiştirmiş.
bende rom değiştiremiyorum. Odin ile yaparım dedim denedim ama gerekli dosyaları bulamadım bazı dosyalar indirdim hepsi tek dosyalı normalde 5 dosyalı oluyor. bende onu pda ya yerleştirdim söyledikleri gibi ondan sonra pass yazısı yerine Fail yazısı çıktı.
Cwm yi kaldırayım belki düzelir dedim. bu seferde kaldıramadım. yerleşik uygulamaymış. harici program kaldırmak için apk buldum karta attım. sonra dosya yöneticisi koymamışlar roma bende apk yı bulamadım. ne yapayım daha önce başına böyle bişeygelmiş yada bu konuyu bilen varsa yardım etsin lütfen.. ilgileriniz için teşekkür ederim...
benim samsung galaxy y telefonum var. Daha önceleri Creed's rom kullanıyordum. Sonra Cynogenmod 9 diye bir rom duydum 4.0.1 yapıyormuş sistemi bende yükleyeyim dedim. Yükleme başarılı geçti neyse açtım telefonu. Yüklemez olaydım. O rom yüzünden telefon tuğla oldu. Yani android 4.0 yüklenmiş bir tuğla. kamera yok, arama yok, mesaj yok, dosya yöneticisi yok, müzik yok, andoid market yok
. Neyse creed's i bidaha yükleyeyim dedim olmadı. çünkü cynogen ile birlikte gelen cwm recovery'i değiştirmiş.bende rom değiştiremiyorum. Odin ile yaparım dedim denedim ama gerekli dosyaları bulamadım bazı dosyalar indirdim hepsi tek dosyalı normalde 5 dosyalı oluyor. bende onu pda ya yerleştirdim söyledikleri gibi ondan sonra pass yazısı yerine Fail yazısı çıktı.
Cwm yi kaldırayım belki düzelir dedim. bu seferde kaldıramadım. yerleşik uygulamaymış. harici program kaldırmak için apk buldum karta attım. sonra dosya yöneticisi koymamışlar roma bende apk yı bulamadım. ne yapayım daha önce başına böyle bişeygelmiş yada bu konuyu bilen varsa yardım etsin lütfen.. ilgileriniz için teşekkür ederim...