Recovery My Files v4.0.2 Portable (Verileri Geri Getirme Programı)

Sponsorlu Bağlantılar

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Recovery My Files v4.0.2 Portable (Verileri Geri Getirme Programı)

Tanıtım:
Recovery My Files şu anda dünya üzerinde silinen dosyaları kurtarmakta birçok programla karşılaştırılmış ve testlerde en üst sırada yer almış başarılı bir programdır. Recover My Files; silinen belgeler grafikler dijital kamera fotoğrafları ZIP dosyaları e-posta müzik video ve diğer tüm dosya biçimlerini geri getirmenizi sağlayan üstün özelliklere sahiptir.

Recover My Files; Geri Dönüşüm Kutusu'ndan silinmiş dosyaları formatlanmış sürücülerdeki verileri ve hatta hiç kaydedilmemiş geçici sistem klasörlerini bile geri getirebilir. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için uzman bir bilgisayar kullanıcısı olmaya da gerek yoktur. Program 4 temel adımda dosya kurtarma işlemini gerçekleştirecektir.

Program FAT12 FAT16 FAT32 ve NTFS dosya sistemlerinin yanında Jaz Zip sürücü diğer çıkartılabilir medya ve dijital kameralardaki verileri de tam olarak kurtarabilmektedir.

• Beğen
Tepkiler: mqeen

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Paylaşım için teşekkürler... İndirme adresi düzenlendi. Lütfen programların kendi sitelerindeki indirme adreslerini veriniz...

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakma ama böle kaybedersiniz Bu siteye daha paylaşım yaparsam 2 olsun :nono:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Kusura bakma ama böle kaybedersiniz Bu siteye daha paylaşım yaparsam 2 olsun :nono:

Pardon ? Kuralları uygulamıyalım mı ? PC Bölümüne paylaşım yapmadan önce kuralları okursanız daha iyi olur...

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Kurallar prosedür kaç kişi uyuyor ki ayrıca paylaşım olmayacakmı hiç ben ***** dağıtmadım ****** vemedim

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Kurallar prosedür kaç kişi uyuyor ki ayrıca paylaşım olmayacakmı hiç ben dağıtmadım vemedim

Kurallara prosedürlere biz uyuyoruz. Sizin gibi uymayanlarıda böyle uyarıyoruz. Paylaşım olcak tabiki incelerseniz eğer milyonlarca paylaşım var. Lütfen kuralları okuyunuz. Kurallara uyunuz.

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Size kolay gelsin o Zaman. Ayrıca Sen hayatında hep kurallar la yaşıyosan tamam derim kenara çekilirm ama bir kural bile çiğniyorsano zaman bana bunu demye hakkın yok ok. Bu da son sözüm :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Evet kurallara uyarım...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Amacınız paylaşım yapmak ise, indirme adresi o site olmuş; bu site olmuş farkeder mi?

Yönetici arkadaşımızın uyarısı yerindedir. Kurallara uymayacaksanız, istediğiniz yere gidebilirsiniz.

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu kapattık sanıyodum Böle yaparsanız tartışma çıkar

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Konuyu kapattık sanıyodum Böle yaparsanız tartışma çıkar

Konu zaten kapandı. Lütfen bizi tehdit etmeyiniz...!!! Kurallara uyduğunuz taktirde bizler sizin arkanızdayız. Yok kural tanımam diyorsanız eğer. İşte ozaman karşınızda oluruz. İyi forumlar...

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
BEnim tehdit ettiğim yok en fazla abeni banlarsınız olay biter :D Bende hoş o programları kendim için tr yapıp paylaşmıyom saatlerce kendimi için uğraşmıyom geldim sitenizdede paylaşayım dedim ama böle yapınca birz ağrıma gitti tamam suç benim paylaşmıyorsunuz en başta hata yaptım ben hadi by by

efooooo

efooooo

Üye
verdıgın programın i yokk kardesımm paylassan ne olur paylasmasan ne olur calısmıyooo

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
u_cosar

u_cosar

Üye
sahte xp yuklersınız cracklı offıce kullanırsınız fıxlı antıvurusunuz vardır burda kurallı takılırsınız :D ahh ahh

delkan dalar

Üye
arkadaşlar bu programın nasıl kullanılacagını kısa ve öz olarak paylaşabilirmisiniz.. saygılar

egri65

Üye
Arkadas konun baslıgına bak verdıklerı lınke bak. Boyle forummu olur...

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Arkadas konun baslıgına bak verdıklerı lınke bak. Boyle forummu olur...

Linki değiştiren adminlerimiz üye çeksin diye veya bilmediklerinden akıl edemediklerinden konu başlığı resim ve açıklmayı değiştirmeye gerek duymamışlar. linki değiştirdin konuyuda ona göre düzenleyin bariiii !!!!

maxirabit

maxirabit

Üye
:hmmm

Üst Alt