ya yapma lutfen Türkiye de çook Recep İvedik var o kadar da iyimser karsılamayın tamamıyle yansıtıyo demıyorum ama boyle insanları Türkiye de heryerde görmek normal
Haa programında skeçleri güzeldi.. ama Recep ivedik sadece 500milyarda kalması lazımdı.. çok tutuldu diye film çekildi ama o sadece 500milyarda tutulmuştu... Ayrıca Doğuş güzel bi açıklama getirmiş, ilkolkul,ortaokul çocukları (hatta yeğenlerimin) böyle şeyler söylemesi pek hoş değil tabiiki.. Bakan az bile söyledi bence +18 ama cd si çıkınca babalar izletecek o ayrı konu tabiiki...
ya yapma lutfen Türkiye de çook Recep İvedik var o kadar da iyimser karsılamayın tamamıyle yansıtıyo demıyorum ama boyle insanları Türkiye de heryerde görmek normal
bu görüşüne katılmıyorum örnek Amerika filmleriyle yıllardır ülkelere kendi kültürünü empoze etmeye calısıyo her millete ) rambo filmleri vs ) ama biz rambo yu izleyip amerikanlıların hepsinin kahraman oldugunu mu düşünüyoruz ? bence hayır
kardes bu yorumuna da katılmıyorum neden direkt eski filmlerle karsılastırılıyor Recep İvedik bazı sitelerde gördüm Kemal Sunal ile karsılastırılmaya kalkılmıs ya bunlar yanlıs seyler sankı dıger komedı fılmlerının hepsi senın dedıgın eskı komedı fılmlerıne benzıyo mu ?