Recep İvedik Karşıtları!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Recep İvedik Karşıtları!
Kro bir karakterin bu kadar tutulup, bu kadar izlenmesine karşıyım arkadaşlar. Tabiki bu rolü beyenenlerde olabilir ancak ben karşıyım herkezin görüşlerini almak isterim.

Catty

Emekli Yönetici
Nden Karşıksınız Yhaw Adam Ne güzel Güldürüypor Milleti

Catty

Emekli Yönetici
He Doğru Ama Genelde Tutuluyor..ii Forumlarr

JaNbErG

Emekli Yönetici
ekinler bas vermeden kör buzagı topallamazmıs

Bende pek hoşlanmıyorum ama gülmek istiyorum.. O yüzden izliyorum işte...

Salihyet

Üye
Nasıl bu senin fikrin ise karşıt olmakta benim fikrim

Fikrini daha açıklayıcı bir şekilde savunsaydın daveti reddetmezdim
ama recebe garezim yok, kalabilir.. ama fikrimi değiştirebilirsin de Uzun bi yazı bekliyorum.. x')

u.conay

Üye
her görüşe saygı duymak lazım

Catty

Emekli Yönetici
ama recebe garezim yok, kalabilir.. ama fikrimi değiştirebilirsin de Uzun bi yazı bekliyorum.. x')

ama kimse bişey yazmadııı

C01aY

Üye
Gonuşmayın lannn kapatın konuyu

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sahliyet’in isteğini kıracağıma kafamı kırarım…

• Dışarıda bunun gibi insanları kınıyoruz ama film olunca izliyoruz ve bu kınadığımız insanların taklitlerini çıkıp iş, okul vs. ortamlarında yapıyoruz. O zaman bu tip insanları da kınamayalım..

• Madem bu kadar argo meraklıyız, madem argo yu bu kadar seviyoruz, niye dışarıda bir arkadaşımızın ağzından en ufak bir argo çıkınca kınıyoruz?

• Eskiden en ufak bir argo’da filmler +18 olurdu, yeni kanunlara göre +7 olması gayet normal mi?

• Sübyan diye tabir ettiğimiz çocukların, Recep İvediğin argo kelimelerini kullanması ve aynı onun hareketlerini yapması normal mi?

Şimdi bunların cevaplarını da sizlerden bekliyoruz….

DiaBLoS

Admin
İnsanoğlu gülmeyi sever..İnsan oğlu küfürü sever .( Genel anlamdan bahsediyorum istisnalar hariç) Bunların karışımı bir film olunca dolayısıyla en hit film olması gayet normal... Film izleme yaşı +7 + 18 vs vs ne olması tartışılır o ayrı bir vaziyet.

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sahliyet’in isteğini kıracağıma kafamı kırarım…

• Dışarıda bunun gibi insanları kınıyoruz ama film olunca izliyoruz ve bu kınadığımız insanların taklitlerini çıkıp iş, okul vs. ortamlarında yapıyoruz. O zaman bu tip insanları da kınamayalım..

• Madem bu kadar argo meraklıyız, madem argo yu bu kadar seviyoruz, niye dışarıda bir arkadaşımızın ağzından en ufak bir argo çıkınca kınıyoruz?

• Eskiden en ufak bir argo’da filmler +18 olurdu, yeni kanunlara göre +7 olması gayet normal mi?

• Sübyan diye tabir ettiğimiz çocukların, Recep İvediğin argo kelimelerini kullanması ve aynı onun hareketlerini yapması normal mi?

Şimdi bunların cevaplarını da sizlerden bekliyoruz….

Praetor

Emekli Yönetici
İzlemedim!
İkisini de!..

Hatta Şahan'ın hiçbir programını izlemedim!
Sadece fikrim olsun diye bir-iki skecine bakmıştım.
Mide bulandırıcı.

lovestar

Üye
gecen nöbette baktım biraz 2si birinciden daha komik olmuş.baya güldüm.ha küfür olayını bende onaylamıyorum ama sanat ve sanatçının sınırları yoktur.sanatçı toplumun kurallarına bağlı kalmak zorunda değildir.ki öyle olursa özgürce sanatını icra edemeyeceğinden ortaya koyacağı eserde kullanacağı yaratıcı hayal gücü en aza indirgenir.yani bir zamanlar godfather filmi yayınlandığında birileri çok fazla şiddet içeriyor topluma zararlı deseydi bugünki bir efsane serisi olabilirmiydi.bence madem seçicisiniz izlemeyeceksiniz.7 olsun 18 olsun şimdi istediğin yaş sınırını istediğin filme koy.şimdi her evde internet bilgisayar varken bunu engelleyemezsin.izler çocuk bi şekilde bulur...

Neticede Bu Bir Film Olduğu İçin Argo veya Küfürlü Kelimeler Kullandığı Zaman Ona Gülmemiz, Onayladığımız Anlamına Gelmez..

Evet Arkadaş Ortamında Yapıyoruz Ama Amaç Yine Aynı; Gülmek İçin !

Ayrıca Küfür Sadece Bizde Yok ki..
İzlemeye Doyamadığımız Amerikan Filmlerinde " Lanet Olsun ! " Dedikleri Zaman Gerçekten Bu Cümleyi mi Kuruyorlar Sanıyorsun..

İnan Bana Bizimkiler Daha Küfür Etmiyorlar..

Eskiden en ufak bir argo’da filmler +18 olurdu, yeni kanunlara göre +7 olması gayet normal mi?
Sübyan diye tabir ettiğimiz çocukların, Recep İvediğin argo kelimelerini kullanması ve aynı onun hareketlerini yapması normal mi?
İşte Burası Tartışılır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...