realtek yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetmevlut

ahmetmevlut

Üye
    Konu Sahibi
realtek yardım
arkadaşlar pc den ses çıkmıyo acil yardım ses kartının markası realtek :bilmem::agla:agla:agla:agla

• Beğen
Tepkiler: çifçi hasan

byhasan17

byhasan17

Üye
benim ki de

DefectoR

Üye
öncelikle donanımlardan ses kartını kaldırın daha sonra program ekle kaldırdan realtek yazılımlarını da kaldırın...

driver cd sini takın realtek klasörüne girin ordan ( tam olarak hangi klasörde idi gecenin bu vakti aklıma gelmedi ) kb888111 isimli yamayı kurun daha sonra driveri kurun ses kartı driveri görecektir...

loverman41

loverman41

Üye

öncelikle donanımlardan ses kartını kaldırın daha sonra program ekle kaldırdan realtek yazılımlarını da kaldırın...

driver cd sini takın realtek klasörüne girin ordan ( tam olarak hangi klasörde idi gecenin bu vakti aklıma gelmedi ) kb888111 isimli yamayı kurun daha sonra driveri kurun ses kartı driveri görecektir...
defektorcum daha kolayı var ses kartı pcı ise alıyon eline bakıyon rltxxx yasar tmm ordan googleye yas gelir eğer onboard sa işikli bir yere geçip chip lere bakıyon üzerinde rlt xxx yasar onu da goolge ye yas gelir yas gelir baktın o da işe yaramıyo ise
bu adresten indiriyon biri ac'97 biri high defin... audio tmm ikisinide indir bak hangisi oluyosa okq benden bu kadar olmassa bnana pm atasın :oke::sn: sana olabilecek butun çzumleri soledim tmm adminler mesaj puanıı+++++plse:hmmm

DefectoR

Üye
defektorcum daha kolayı var ses kartı pcı ise alıyon eline bakıyon rltxxx yasar tmm ordan googleye yas gelir eğer onboard sa işikli bir yere geçip chip lere bakıyon üzerinde rlt xxx yasar onu da goolge ye yas gelir yas gelir baktın o da işe yaramıyo ise
bu adresten indiriyon biri ac'97 biri high defin... audio tmm ikisinide indir bak hangisi oluyosa okq benden bu kadar olmassa bnana pm atasın :oke::sn: sana olabilecek butun çzumleri soledim tmm adminler mesaj puanıı+++++plse:hmmm
naparsım işimiz gereği kolaya kaçmıyoruz :)

celilcemre

celilcemre

Üye
teşekkürler işimi gördü

sherlock_007

Üye
slm arkadaslar banada yardım edersenız sewınırım c format attım herseyı yukledım drver cdden ama ses kesık kesık gelıo baazen hıç gelmıo ses AC97 onboard pc leptop ASUS

r_us_hit

Üye
arkadaşlar benim toshiba satellite a200 1ah model laptobum var, normalde bu bilgisayar vista sürüm satılıyo ancak ben kendi imkanlarım ile xp ye çevirdim.
dell' in u versiyonları kapasite olarak benim laptobumun yanından bile geçemeyecek kalitede iken onlarda sigmatel driver atıldığı için sesi çok yüksek çıkıyo.
toshiba a200 1ah ise realtek driver istiyo, ses kalitesi çok güzel ama sesini sonuna kadar verdiğinde bile internetteki videoları dinlemek için kulağını yaslaman gerekiyo.
BUNUN ÖNLENMESİ İÇİN DERDİME YARDIMCI OLABİLECEK BİR ARKADAŞ VAR MI?
İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

r_us_hit

Üye
yardım edecek birisi yok mu ya???

razor67

Üye
arkadaşlar ben de kb888111 denilen şey kuruluyor ama windows media playeri açıyorum ses gelmiyo..
bir de high....... bişey dediniz o da aygıt yöneticisinde yok lütfen bi çözüm ya

imeydan

imeydan

Üye
Arkadaşlar benim PC ABİT SG-72 ve formattan sonra ses driverini yükleyemedim. Bu anakartın ses driveri hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen

Takipçi Satın Al

Üst Alt