Real Soccer 2010 (direkt indirme linkleri eklendi )

Sponsorlu Bağlantılar

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Daha oynamadım ama 2D oyun heralde emulatör ile şöyle bir göz attım 240x320 versiyona menejerlikde eklenmiş herlde ve en güzel yanı takım isimleri ve oyuncu isimlerini değistirebilioz :) (lisanssız takım ve oyuncuları siz ekleyebiliyorsunuz isimlerini)

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Linkler moderatör tarafından yenilenmiştir.Sağol Hellboy:oke:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
açıkcası pek beğenmedım 2D oyun yandan görüşlü ama menejer modu ve Become a Legend modu var ( Pc de Pes oynayan bilir) oyuncu isimleri tam bir muamma aynı oyuncunun adı milli takımda farklı kendi takımında farklı bir isim zor zahmet galatasaray ı buldum ama oyuncuların kim oludugunu anlayamıyorum ins pes 10 da bu tüm özellikler ollur

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
sağolasın

ihd_90

ihd_90

Üye
:bilmem:eet güzel oyun ben başka yerden indirdim ama...

gokoleyte

gokoleyte

Üye
pes10 çıkasıya kadar bunlarla idare ederim paylaşım için teşekkürler

m2sah

m2sah

Üye
vay vay vay beee sonunda çıkmış ekleyen arkadaşa sonsuz teşekkürler. baba süpersin....:oke:

ALPARS™

ALPARS™

Üye
oyun açıkcası güzel değil Futbol kulüplerindeki büyük oranda futbolcu isimleri yanlış yazılmakla birlikte bazı önemli kulüplerde yok.Tekrarlanan ve gol pozisyonlarda büyük eksiklik var oyun gelişi güzel yapılmışa benziyor.10 üzerinden puan versem 3 ü anca alır.:(

m2sah

m2sah

Üye
daha önce de yorum yapmıştım yine teşekkür ile başlayayım sözlerime real football manager2010 çıkmış ama torrent ile indirilebiliyor rahatça indirebildiğimiz bir yer yok mu acaba diğer arkadaşlar bulabilirler mi??:D

--------------- Ekleme ---------------

oyun açıkcası güzel değil Futbol kulüplerindeki büyük oranda futbolcu isimleri yanlış yazılmakla birlikte bazı önemli kulüplerde yok.Tekrarlanan ve gol pozisyonlarda büyük eksiklik var oyun gelişi güzel yapılmışa benziyor.10 üzerinden puan versem 3 ü anca alır.:(
hocam futbolcu isimlerinden bahsetmişsiniz dikkat ederseniz alman ligi ve diğer takımlar da futbolcu isimleri bilerek yanlış yazılmıştır çünkü gameloft o takımlar ve ligler ile anlaşma veya sözleşme yapmamış ve onları oyunda koyması yasak. İngiltere İspanya, İtalya ve Fransa liglerinde böyle bir sorun yok. Zaten oyunda oyuncu ve takım ismini değiştirme diye bölüm var onların izni olmadığı için bizim düzeltmemiz sağlanmış. Normal PC pes ler de de alman ligi yoktur mesela...

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Bence oyun berbat.

Dj_Destroyer

Dj_Destroyer

Üye
eline sağlık kardeş bi manager edition bulsan benim için ayın üyesi olursun :D

emre_1905_gs

emre_1905_gs

Üye
süpermiş ya eline sağlık