Seglopsi
Üye
Ayrica N9 u bilmem biraz N8 kullanmisligim vardi 5 6 kere stock haliyle haliyle yazdiklarin durumu N9 un Androidiyle bilemem
512 mb ram 1400 mHz ramli Wonderda azcik yaptigim oynamalarla bu oyunu 0 denecek kadar az kasmayla oynadim ekrani zaten ortada 500 TL lik telefonla bu kadar oluyo o zaman herkes atip tutmasa ?
Eyvallah olay orjinallik mis custommus bunlar degil ister 15 20 fps olsun ister 55 60 olsun benim burda bassettigim oyun acilmis iyi guzel ama kasiyor kasmanin onune gecemezsin veya gecemem donanim yetmez arkadas basarmis guzel sekilde ama illaki oynama yapilmistir diyorum ama baska yerden baska sekilde anlasildigi icin (?) olay buralara geldi
512 mb ram 1400 mHz ramli Wonderda azcik yaptigim oynamalarla bu oyunu 0 denecek kadar az kasmayla oynadim ekrani zaten ortada 500 TL lik telefonla bu kadar oluyo o zaman herkes atip tutmasa ?
sen komik misin dostum? başka yerden başka yere çevirmeye çalışan sensin. başta demişsin ki rom farklı şimdi de lafı çeviriyorsun. böyle bir oyunda 15 20 fps bu donanıma göre iyidir. bitti.
abi deli gibi kasıyo neyin kafası bu? Meego kullanıcılarının linuxda uzay bi halde olduklarını düşünmeside ayrıca komik. 512 ramli cihazlarda gayet akıcı çalışıyo örneğin galaxy S ve nexus s . Adamın demek istediği stock hali değil cihazın. N9 un stock hali nedir? Meego , android yükleyince custom olur. Androidde voltaj ayarlarsın istediğin gibi tabi kernel varsa cihaza.
sen niye uzay bi haldesin? android dışında hiçbir halt bilmeyen tiplerin saçmalamalarına bak sen hele. kafanız mı güzel arkadaş gülmemiz mi gerekiyor bu yazdığınız saçmalıklara? nexus s ve galaxy s sgx 540 kullanıyor sgx 530'un iki katından hızlı gpu var zorlasan 1080p kayda bile izin veriyor o gpular. real racing'i her türlü açarsın o gpuya sahip bir cihazda.abi deli gibi kasıyo neyin kafası bu? Meego kullanıcılarının linuxda uzay bi halde olduklarını düşünmeside ayrıca komik. 512 ramli cihazlarda gayet akıcı çalışıyo örneğin galaxy S ve nexus s . Adamın demek istediği stock hali değil cihazın. N9 un stock hali nedir? Meego , android yükleyince custom olur. Androidde voltaj ayarlarsın istediğin gibi tabi kernel varsa cihaza.
Sonuc : Oyun kasiyor olay budur beni donanim felan ilgilendirmez isterse 3310 dan acsin
Anlayan var anlamayan var iste :banghead:
Benim g.nexusda sgx 540 in farkli modeli var. Çekirdek olarak. 720 p ekranda 40 50 fps oynatiyo YouTube da videosu var. bide 1080 p video kaydediyo. Ayni tarihlerde çikan cihazları karsilastirdik mi yine Nokia batiyo
sen niye uzay bi haldesin? android dışında hiçbir halt bilmeyen tiplerin saçmalamalarına bak sen hele. kafanız mı güzel arkadaş gülmemiz mi gerekiyor bu yazdığınız saçmalıklara? nexus s ve galaxy s sgx 540 kullanıyor sgx 530'un iki katından hızlı gpu var zorlasan 1080p kayda bile izin veriyor o gpular. real racing'i her türlü açarsın o gpuya sahip bir cihazda.
AOSP neyse n9'a yüklenen android de odur ve custom değildir. hatta onun biraz daha kırpılmış halidir çünkü N9'DA DONANIM DRIVERLARI EKSİKTİR! buna rağmen rr3 açabiliyor cihaz bu bile bir mucize ister kassın ister kasmasın. bunu da kafanıza sokun.
custom rom falan yok bu cihaza. multiboot nedir nasıl yapılır open mod nedir öğrenin de gelin.
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
iki yıldır akıllı telefon kullananlar bize ders veriyor.
N9 da kaç ram var arkadaşlar
"512 MB RAM 1400 MHZ RAMLİ WONDER"da azcik yaptigim oynamalarla bu oyunu 0 denecek kadar az kasmayla oynadim ekrani zaten ortada 500 TL lik telefonla bu kadar oluyo o zaman herkes atip tutmasa ?
Sonuc : Oyun kasiyor olay budur "BENİ DONANIM FELAN İLGİLENDİRMEZ" isterse 3310 dan acsin
N9 un terimlerini pek bilmem "AMA OVERCLOCK ANDROİDDEKİ GİBİ BUILD.PROP INIT.D İYİLESTİRMELERİ RAM MANAGER GİBİ PROGRAMLARLA RAM İYİLEŞTİRMLERİ SD KARTTAKİ BİR KISIM MB DAN TELEFON RAMİNE EKLEME GİBİ İSLEMLER YAPILMISTIR KUTUDAN CIKTIGI GİBİKİ HALİYLE BU OYUNU BU KADAR KASMAYLA ACMAZ TAHMİN EDİYORUM"
Ayrica N9 u bilmem biraz N8 kullanmisligim vardi 5 6 kere stock haliyle haliyle yazdiklarin durumu "N9 UN ANDROIDİYLE BİLEMEM"
Benim g.nexusda sgx 540 in farkli modeli var. Çekirdek olarak. 720 p ekranda 40 50 fps oynatiyo YouTube da videosu var. bide 1080 p video kaydediyo. Ayni tarihlerde çikan cihazları karsilastirdik mi yine Nokia batiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?