Uygulama Real Racing 3 mü , Need for Speed Most Wanted mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi yarış oyunu daha iyi ?

• Need for Speed Most Wanted

Kullanılan: 11 61.1%
  • Real Racing 3

Kullanılan: 7 38.9%
  • Diğer yarış oyunları[olcağını sanmıyorum ama :)]

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
Real Racing 3 mü , Need for Speed Most Wanted mı ?
Evet , arkadaşlar merakımdan böyle bir konu açıyorum .
Yorumlarınızı bekliyorum.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
nfs oynuyorum gayet güzel real racing oyunu yükledim ama dosyası 3.5gb olunca vazgeçtim

DalvikCache

DalvikCache

Üye
most wanted bence ama listede 2. sıraya geldikten sonra çok zorlaşıyor para toplayıp iyi araba almak için eski yarışları tekrarlamak zorunda kalıyorsun birde tek kullanımlık modifiyeler sinir bozucu 30 binlik yarışa giriyorsun 15 binlik modifiye yapıyorsun kaybedersen boşu boşuna gidiyor paran

smh60

smh60

Üye
Kontrollerini çok beğendim MosT Wanted ama Real Racing 3 de gayet güzel

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
most wanted bence ama listede 2. sıraya geldikten sonra çok zorlaşıyor para toplayıp iyi araba almak için eski yarışları tekrarlamak zorunda kalıyorsun birde tek kullanımlık modifiyeler sinir bozucu 30 binlik yarışa giriyorsun 15 binlik modifiye yapıyorsun kaybedersen boşu boşuna gidiyor paran

Yo ben çok zorlandmadım da sonrakilerde zorlandım o bölümler kolay

by-pegasus

Üye
mw mostwanted

-muuRaat-

Üye
Real Racing 3

Tavsiye ederim grafikleri falan kaliteli :)

kapakli511

kapakli511

Üye
3.5 gb değil 1 gb

.caner.

.caner.

Üye
Rr3 kraldır. Nfs serisini her konsolda Mw1 den sonra bıraktım :ehe ama cihazimda yüklü :hmmm beyin eror verdi
Ayrıca RR3 1.20 gb

mcnpl4

mcnpl4

Üye
real racingden cabuk sikildim ama most wanted telefondan yanlislikla silindi yoksa iyi gidiyodum birakmazdim kolay kolay

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Most Wanted bence daha stabil ve grafikleri iyi Real Racing 3 ufak kasılmalarla oynuyorum ama MW sadece açılışta hafif kasma yapıyor sonra akıcı bir şekilde oynanıyor grafikleri RR3 den bence daha iyi ama RR3ün kontrolleri gerçek bir araba kullanıyormuş hissi veriyor ama yinede bilgisayarımdada yıllarca severek oynadığım MW :oke:

Dragon Fly

Üye
İkisinide akıcı bir şekilde oynadım.Şunu diyebilirim saf grafikler yakalamak isteyenler ve gerçekten araba sürdüğünü tatmak isteyenler real racing 3'ü kursun oynasın.Ben daha çok heyecandan yanayım açıkçası oyundan zevk almak istiyorum o yüzden most wanted daha iyi geldi gözüme.Ha şunuda belirteyim most wanted'ın grafikleri de çok iyi ama real racing 3 kadar saf değil.

baho66

Üye
Real racing derim. Sanki pc oyunu gibi kaliteli

ysssf

Üye
real racingin ustune bastira bastira bile soylerim

Berk E.

Üye
Wonderda Most Wanted seviyodum ama 2 oyunda kasmayinca Real Racing 3 daha guzel geliyo simdi :D

codblackops2

codblackops2

Üye
RR3ün grafikleri daha iyi ve gerçekçi fakat can sıkıcı bir durum var.Örneğin challenger ile 2 yarış yapıyorsunuz kondisyonunuz düşüyor hobaa bekle 25 dk :zzz:
sırf bu yuzden rr3ü bıraktım
mwye başladım onuda bitirdim , en azından rr3 kadar az para vermiyor yarıştan sonra :ehe

bir diğer neden ise pist yarışları bana göre değil aksiyon istiyorum ve o aksiyonda mostwantedda bol bol var :sofer:

• Beğen
Tepkiler: ANIL

Üst Alt