Real Madrid Bernabeu'da çok farklı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
Real Madrid Bernabeu'da çok farklı
İspanya La Liga'da Real Madrid, Cristiano Ronaldo'nun hat-trick yaptığı maçta Osasuna'yı Santiago Bernabeu'da 7-1 mağlup etti. Eflatun beyazlılar bu galibiyetle liderliğini sürdürdü.


İspanya La Liga'da Real Madrid, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maçta Osasuna'yı Santiago Bernabeu'da 7-1 mağlup etti. Milli futbolcumuz Nuri Şahin, İspanyol devinde 67. dakikada Khedira'nın yerine oyuna dahil olarak bu sezon ilk kez forma giymiş oldu.
Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’nun hat-trick yaptığı karşılaşmadan farklı galip ayrılan eflatun beyazlılar, puanını 28’e çıkartarak liderliğini sürdürdü. Real Madrid deplasmanından eli boş ayrılan Osasuna ise 14 puanda kaldı.
Karşılaşmaya ev sahibi Real Madrid hızlı başladı. 23. dakikada sahneye çıkan Cristiano Ronaldo, rakip fileleri havalandırarak eflatun beyazlıları 1-0 öne geçirdi. Ancak Osasuna’nın bu gole cevabı gecikmedi. Blade, kaleci Casillas’ı mağlup ederek skoru 1-1’e getirdi.
Daha fazla risk alarak ileri çıkmaya başlayan Real Madrid, bu golden 3 dakika sonra Pepe’nin kaydettiği golle yeniden öne geçti: 2-1. Rakip kalede net pozisyonlar üretmeye devam eden eflatun beyazlılar, 40. dakikada Higuain ile skoru 3-1 yaptı. İlk yarıda başka gol olmazken, Real Madrid soyunma odasına 3-1’lik üstünlükle gitti.
Maçın ikinci yarısını da etkili başlayan Real Madrid oldu. Konuk ekipte Satrustegui 54. dakikada ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bırakırken, hakem penaltı noktasını işaret etti. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Ronaldo, takımının 4. kendisinin 2. golünü kaydetti: 4-1.
Bu golden sadece 4 dakika sonra yeniden sahneye çıkan Portekizli yıldız, birkez daha Osasuna ağlarını havalandırarak hat-trick yaptı ve skoru da 5-1’e getirdi. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir oyun sergileyen eflatun beyazlılar, 63. dakikada Karim Benzema’nın attığı golle farkı 5’e çıkardı: 6-1.
Karşılaşmada son sözü yine Karim Benzema söyledi. 81. dakikada kaleci Fernandez’i mağlup eden Fransız yıldız, topu ağlarla buluşturarak skoru 7-1’e getirdi. Kalan sürede başka gol olmazken, Real Madrid sahadan 7-1 galip ayrıldı.

NURİ ŞAHİN İLK KEZ LA LIGA'DA REAL MADRID FORMASI GİYDİ
Real Madrid'de milli futbolcu Nuri Şahin, 67. dakikada Sami Khedira'nın yerine oyuna girdi ve ilk kez bir La Liga maçında takımının formasını giydi.
Maçta Real Madrid'in gollerini Cristiano Ronaldo (Dk. 23, 54 penaltıdan ve 58), Pepe (Dk. 34), Gonzalo Higuain (Dk. 40) ve Karim Benzema (Dk. 63 ve 81) attı. Osasuna'nın tek golü 31. dakikada İbrahim Balde'den geldi. Osasuna'da Eneko Satrustegui 54. dakikada kırmızı kart gördü.
Real Madrid'de milli futbolcu Hamit Altıntop'un oynamadığı maçta, Nuri Şahin'in kullandığı bir serbest vuruşta top az farkla dışarı gitti.

REAL MADRID'DEN CASSANO'YA JEST
Real Madridli oyuncular, Osasuna maçına göğüslerinde "Forza Cassano" yazılı formalarla çıktı.
Antonio Cassano, Milan'ın Roma deplasmanı dönüşü fenalaşmıştı. Hareket etmekte zorlanan futbolcu, rahatsızlığının ardından da hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan tetkiklerde ise Cassano'nun kalbindeki deliğin beynine yeterince kan gitmemesi neden olduğu ortaya çıkmıştı.
Futbol dünyasından Milanlı golcü için geçmiş olsun mesajları yağarken, Real Madrid ilginç bir yöntemle Cassano'ya moral verdi. Eflatun beyazlı oyuncular Osasuna maçı öncesi seramonide "Forza Cassano" yazılı 19 numaralı formalarla yer aldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

heathrow
Cevap
8
Görüntüleme
438
heathrow
@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
317
@Safak
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
402
Kingmortall
ismail
Cevap
1
Görüntüleme
519
Symbianizer


Üst Alt