Real Madrid Puanı Zor Kurtardı!

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Real Madrid Puanı Zor Kurtardı!


La Liga'nın 16. haftasında Real Madrid, Osasuna'ya konuk oldu.
Maçın 16. dakikasında ev sahibi Osasuna, Oriol Riera'nın golüyle Real Madrid karşısında 1-0 öne geçti. İspanyol golcü 39. dakikada da sahneye çıkarak, Osasuna'yı maçta 2-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Osasuna karşısında 2 farklı mağlup duruma düşen Real Madrid ise en azından ilk yarı bitmeden bir gol bulmak için rakibi karşısında baskı kurdu. Fakat ilk devrenin 44. dakikasında Real Madrid'in savunma oyuncusu Sergio Ramos, ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyundan atıldı.

10 kişi kalan Real Madrid, devrenin duraklama anlarında Isco'nun golüyle farkı 1'e indirdi ve soyunma odasına daha umutlu gitti.

İkinci yarıda Real Madrid sahanın tek hakimiydi. 79'da Francisco Silva da oyunda atılınca Osasuna da 10 kişi kaldı. Bu kırmızı karttan sadece 1 dakika sonra Pepe'nin golüyle Real Madrid 2-2'lik beraberliği yakaladı.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmazken, Real Madrid Osasuna deplasmanda çok kritik bir puan kaybı yaşadı ve 38 puanla yoluna devam etti. Osasuna da aldığı bu kritik puanla 14 puana çıktı.
 

Benzer Konular



Üst Alt