Real football manager 2010 TÜRKÇE 5800

Sponsorlu Bağlantılar

adkumikli

adkumikli

Üye
    Konu Sahibi
Real football manager 2010 TÜRKÇE 5800
Real football manager 2010 yaaaaaa bunu türkçe olarak yayınlayacak bır arkadaş yok mu

bı kerede bu oyuna ılgı gostersenız çok sevınecegım çok guzel oyun çunku

bende turkçeye çevıremıyorum kı yapabılen arkadaş varsa lutfen turkçeye cevırıp yayınlarsa cok makbule gecer bolbol duaaa ederım

lutfennnnnnnnnnnnnnnnn

• Beğen
Tepkiler: gokhanglc, ladrex84, eeekkkooo ve 4 diğerleri

aslan1016

Üye
6300 uyarmı

Revengeful

Emekli Yönetici
bu oyuna bayılıyorum x)

61semih

61semih

Üye
pc nın yanında olamadıgım zaman n73 e uyumlu bulup oynamıstım ıngılızce felan ama avutuyor yıne :):)))

ömer_21

Üye
6300 a uymaz ama sy60 lara uyar özellikle 5800 da süper oynanıyor tavsiye ederim

majorx

Üye
adam türkçeliştirecek kimse yok mu diye sormuş siz neyin derdindesiniz kardeşim bende istiyorum bunun türkçesini ama yapan yok bende senin gibi nasıl türkçeleştirme yapıldığını bilmiyorum yoksa bi an bile beklemez türkçeleştirirdim

Nicatspor

Nicatspor

Üye
tesekkurler:sarıl:

KinGArthaS

KinGArthaS

Üye
5230 için uyumlu olanı varmı ki ingilizcede olu farketmez.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :oke:

nokyaen95

Üye
SaGoL

POLAT8124

POLAT8124

Üye
hic kimse turkceye cevirmemis bunu bu isi bilen arkadaslar yokmu koca sitede beyler bilenler varsa bir baksin nereleri degisecek anlatsin biz kendimiz yapalim bilen arkadaslar yapmasada olur incelikleri anlatsalar kafi

cok acil yardimlarinizi bekliyoruz siz real football manager 2010 bir inceleyin nereler yani hangi dosyalar degistirilecek soyleyin ben ugrasirim

cevaplarinizi bekliyorum

oguzhangunenc1

Üye
arkadaşlar 2700 a uyarmı

soytgun

Üye
yha bu oyunun türkçesini bnde uzun zamandır arıyorum biri yapalibirse yaqsın yhaaaa şimdidem tşkr ederm

1burhan1

Üye
bu oyunu bnde seviorum nolur türkçeye sevirin şimdiden tşkrr edrm

SilentOne

SilentOne

Üye
5800 da oynayamıyom bu onu ekran klavyası nasıl nasıl çıkıyor yha

frtngl07

Üye
ya 5800 için tam ekran olsun isterse çince olsun ya lütfen

crawM

crawM