-LiveYourLife- Üye çok severek oynadığım bir oyun idi menajerlik 2050lerde bitiyor. ama bu türkçe versiyonu bnm 6630da çaLışmadı. oyunun aıLması sırasında gameloft yazısında tutukluk yapıyor. ilerlemiyor.
çok severek oynadığım bir oyun idi menajerlik 2050lerde bitiyor. ama bu türkçe versiyonu bnm 6630da çaLışmadı. oyunun aıLması sırasında gameloft yazısında tutukluk yapıyor. ilerlemiyor.
ozziy76 Üye beşiktaşlı arkadaşım emeğin için çok saol ; yanlız cebe nasıl yükleyeceğiz onu yazmamışsın bi zahmet onuda yazarsan çok sevinirim şimdiden çok saol
beşiktaşlı arkadaşım emeğin için çok saol ; yanlız cebe nasıl yükleyeceğiz onu yazmamışsın bi zahmet onuda yazarsan çok sevinirim şimdiden çok saol
LAZOFLU Emekli Yönetici Konu Sahibi ozziy76' Alıntı: beşiktaşlı arkadaşım emeğin için çok saol ; yanlız cebe nasıl yükleyeceğiz onu yazmamışsın bi zahmet onuda yazarsan çok sevinirim şimdiden çok saol Genişletmek için tıkla ... Bu devirde hala bunu bilmeyen varmı? Dosyayı bilgisayarına indir, içindeki dosyayı çıkar, kablosuz bağlantı ile üyeya usb ile telefonuna yolla.
ozziy76' Alıntı: beşiktaşlı arkadaşım emeğin için çok saol ; yanlız cebe nasıl yükleyeceğiz onu yazmamışsın bi zahmet onuda yazarsan çok sevinirim şimdiden çok saol Genişletmek için tıkla ... Bu devirde hala bunu bilmeyen varmı? Dosyayı bilgisayarına indir, içindeki dosyayı çıkar, kablosuz bağlantı ile üyeya usb ile telefonuna yolla.
exorcist Üye benim tavsiyem yarı hızlı geç diyerek maçları oynamanızdır yoksa uzun oluyo ve bu versiyonda yaptığım çoğu maçı farklı kazandım --------------- Ekleme --------------- maniak31' Alıntı: n 70 te kasıyor oynanmıyor Genişletmek için tıkla ... bende hiç kasmıyo hafıza yetersiz se olabilir --------------- Ekleme --------------- messi yi 50 milyon vererek anında alabilirsiniz ama 4 yıllık sözleşmede yılda 8.26 milyon istiyo
benim tavsiyem yarı hızlı geç diyerek maçları oynamanızdır yoksa uzun oluyo ve bu versiyonda yaptığım çoğu maçı farklı kazandım --------------- Ekleme --------------- maniak31' Alıntı: n 70 te kasıyor oynanmıyor Genişletmek için tıkla ... bende hiç kasmıyo hafıza yetersiz se olabilir --------------- Ekleme --------------- messi yi 50 milyon vererek anında alabilirsiniz ama 4 yıllık sözleşmede yılda 8.26 milyon istiyo
benzersiz_90 Üye beybito çalışmyo 6600 da .. bizim gibi magdurlarda bi çözüm bulsan minetar kalırız .. saygılar sevgiler hürmetler efendim ..
beybito çalışmyo 6600 da .. bizim gibi magdurlarda bi çözüm bulsan minetar kalırız .. saygılar sevgiler hürmetler efendim ..
zkr Üye valla çok güzel n72de(n70 ile neredeyse aynı) denedim süper çalışıyo gereken bütün yerler türkçeleştirmiş
valla çok güzel n72de(n70 ile neredeyse aynı) denedim süper çalışıyo gereken bütün yerler türkçeleştirmiş