Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Real Football 2012 hile YardıM!!!
Sponsorlu Bağlantılar
ZeBaNe
Üye
Konu Sahibi
Real Football 2012 hile YardıM!!!
Merhaba Arkadaşlar ben Samsung Galaxy GT-I9003 kullanıyorum bana real football 2012 nin para hilesi lazım böyle bi hile varmı nasıl bulurum yardımcı olursanız sevinirim Ha bide unutmadan şimdiden teşekkürler
lider63
Üye
Real Football 2012 hile kodları:
24462 : Ana menüdeyken hilelerimizi aktif hale getiriyor. İlk önce bunu yazmanız gerekir.
Şimdi,
*Ana menü içerisindeyken * veya # oyun modunu seçmemize yarıyor, CPU vs CPU/LEGEND/NORMAL vb.
*Maç oynanırken sağ tuşa basarsanız, Tanrının eli sizde olacaktır 1-Serbest vuruş kullanırsınız.
2-1 Gol atmış olursunuz.
3-Rakip serbest vuruş kullanır.
4-Maçı Kazanırsınız.
5-Maç berabere biter.
6-Yenilirsiniz.
7-Köşe vuruşu kullanırsınız.
8-Rakip 1 gol atmış olur.
2468 : ENTER THE LEGEND menü içerisindeyken basmamız gerekiyor, 255 tecrübe puanı kazanırız. 2468 : CLUB MASTER menü içerisindeyken basmamız gerekiyor, 650,000 para kazanırsınız ve herşeyi açarsınız.
Aşağıdan indirebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- 130kb
- 159kb
- 319kb
- 1089kb
- 898kb
- 920kb
ALINTI..
ZeBaNe
Üye
Konu Sahibi
lider kardeşim ben android telefon kullanıyorum senin dediğin java için geçerli. Yinede teşekkürler.
dj_volkan88
Üye
arkadaşlar bu hilenin içinde para hilesi yok mu oyuna başlıyamıyorum sürekli para istiyor acil yardım
ykbz
Üye
Arkadasim telefonun tarihini bir gun ileri al can bitince birdaha bir gun ileri al bpyle oyna
Burak empire
Üye
Abi yardim edin nasil yapicam tarif edemisiniz lutfen