Real Football 2010 ONLINE UPDATE s60v5 EN (Çoklu Futbol Oynayın)

Sponsorlu Bağlantılar

anıl1453

Üye
ya oyun ekranı yan tutarak oynanabilse elimden düşürmem upuzun ekran zaten iphone daki gibi olsa ya pes öyle ama oda güzel değil arkadaşlar ekranı yan tutarak bu oyun oynanabiliyormu ?

nalcam22

nalcam22

Üye
Real Football, mobil cihazlar için en iyi futbol oyunları ile kupa için futbol sezonu ve mücadele için hazır olun. hemen hemen tüm oyuncular sekiz lig 245 takım arasından seçim yapın. Keşfetmek pek çok yeni ve özel oyun modları. şampiyonluk için takım ve en iyi oyuncu almak için ya da sizinle oynamak biçimini değiştirmek iş yapmak Kurşun "efsane moduna girin." Bu modda, oyun boyunca sahada en sevdiğiniz oyuncu olarak oynamak ve bir futbol yıldızı olarak kariyer çalıştırın. Bluetooth ile Challenge arkadaşlarınızın ya da Federal Ligi'nde tüm dünya. Ayrıca kişisel bilgisayarınıza aktarabilir ve Real Football Manager eğitimli. Puan: * 8 lig, 245 takım ve FIFAPro lisans için neredeyse her oyuncu isimleri. * Üye Legend modu: Oyun boyunca en sevdiğiniz oyuncu olarak oynayın ve bir futbol yıldızı olarak kariyer çalıştırın. * Club Master Modu: favori takım ile bir sezonda katılın ve bu iş daha iyi yapmak. * Eğitim modu mini oyun zorluklar: kanalları kapalı, cezalar ve daha fazla top sürme. * İthalat takımı Real Football Manager güncellemeleri oyuncu veritabanı veya elle düzenleyebilirsiniz. * RF Ligi: lig tablosu dünyanın Real Football diğer oyunculara savaş online. * Gerçek zamanlı çoklu oyuncu modu (uyumlu telefonlara sadece) Bluetooth üzerinden arkadaşlarınızla bir darbe almak. Buda metnin türkçesi saol nadir gardaş

matrak61

Üye
teşekkürler dostum

log1n

log1n

Üye
Arkadaşım emeğine sağlık .

:tşk:

Lütfen Emek Veren Arkadaşlarımıza Bir Teşekkür Etmeyi Unutmayalım...

:megafon: T E Ş E K K Ü R L E R ! . .

:maxicep:

eyintapli

eyintapli

Üye
en güzel futbol oyunu.

37berk37

37berk37

Üye
auta çıkınca ktlenıyo bnde 5800 ?

lider63

lider63

Üye
helal olsun teşekkürler.

esokmen

esokmen

Üye
eline sağlık teşekkürler

lider63

lider63

Üye
nadir abi oyun çok güzel ama nasıl online oynucam update ettim?

kerem16565

Üye
teşekkür

- - - Eklendi - - -

teşekkür

lider63

lider63

Üye
Bu multiplayer nasıl oluyor yaaa uptaded midir nedir onuda yaptım nasıl olucak :off:

burakicyar

Üye
Teşekkürler.

sonraull

Üye
teşekkürler

kerem16565

Üye
teşekkürler

ÜMİT

Üye
yha nereden açıoz