Real Football 2009 TRİAL N-GAGE

Sponsorlu Bağlantılar

razor_18

Üye
    Konu Sahibi
Real Football 2009 TRİAL N-GAGE

arkadaşlar baştan söyliyeyim oyunun deneme sürümü ve 22 mb oyun exe halinde size düşen telefonunuza kurmak :) app trk yardımı ile tabiki...

şifre isterse ::: maxicep.com

:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sabri04x ve tahacann

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

Buğra Ürgüt

Üye
Arkadaşlar benim tel N73 kurdum oyunu şöyle bi yazı çıktı
out of memory
press right selection *** to exit
ne yapmam gerek yardım edin lütfen

razor_18

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim tel N73 kurdum oyunu şöyle bi yazı çıktı
out of memory
press right selection *** to exit
ne yapmam gerek yardım edin lütfen

kardeş n73 ün ram i yetersiz telefonunun hafızasının 4 te 3 ü nün boş olması gerekiyor acması için yani biraz zor bi durum :(:(:(:(

Buğra Ürgüt

Üye
kardeş n73 ün ram i yetersiz telefonunun hafızasının 4 te 3 ü nün boş olması gerekiyor acması için yani biraz zor bi durum :(:(:(:(

4 te 3 derken telefonun hafızasının mı?

--------------- Ekleme ---------------

Hafıza kartının olsaydı bişiler yapardık ama işte tel hafızası diyince olmuyor.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Bu da güsel artık full oyunları paylasmayı bıraktık terial oyunları paylasıoz allahım allahım adam n-gagein sitesıne girip ındıremıomu bunu zaten kardesım yha bosu bosuna konu kalabalıgı wallahi yha benim gorusurum budur nfs undercoverda aynı sekılde saçma bi konu al gir locationdan games dea istedıgın oyunun terialını ındır yani bu kadar burada varsa eger craclıleri paylasın ben hala beklıorum binpda yı konuda paylasıyım die ama yok bi numara bakalm :oke:

mami24

mami24

Üye
Bu da güsel artık fll oyunları paylasmayı bıraktık terial oyunları paylasıoz allahım allahım adam n-gagein sitesıne girip ındıremıomu bunu zaten kardesım yha bosu bosuna konu kalabalıgı wallahi yha benim gorusurum budur nfs undercoverda aynı sekılde saçma bi konu al gir locationdan games dea istedıgın oyunun terialını ındır yani bu kadar burada varsa eger craclıleri paylasın ben hala beklıorum binpda yı konuda paylasıyım die ama yok bi numara bakalm :oke:

bana göre saçma bi yazı yazmışsın adam unutuyo ngage nin sitesine girmeyi veya uğraşamam diyor ne güzel burda dolaşırken gözüne takılıyo indiriyo işte forumda o kadar saçma konu varki sen gelipte buna diyosun ya pes yani:bann:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
bana göre saçma bi yazı yazmışsın adam unutuyo ngage nin sitesine girmeyi veya uğraşamam diyor ne güzel burda dolaşırken gözüne takılıyo indiriyo işte forumda o kadar saçma konu varki sen gelipte buna diyosun ya pes yani:bann:
Benim içinde bu saçma kardesım oke mi madem millet o kadar az ilgilenıo n-gage in sitesi ıle terial oyunlada işi olmaz oke full oyunları kullanırlar bence bole yani terial oyunu ne yapıyım ki ben bana fulller lasım güsel bir sey anlıyorum bilgilendırme yapıyor kardesım ama ben zaten ust konuda haber verıyorum hepsini bu tarihte bu oyun cıktı die biras daha arastırmacı olsunlar konuyu acmadan once 30 kere dusunsunler okeee saygılar bys

yagizbogac

yagizbogac

Üye
Bu da güsel artık fll oyunları paylasmayı bıraktık terial oyunları paylasıoz allahım allahım adam n-gagein sitesıne girip ındıremıomu bunu zaten kardesım yha bosu bosuna konu kalabalıgı wallahi yha benim gorusurum budur nfs undercoverda aynı sekılde saçma bi konu al gir locationdan games dea istedıgın oyunun terialını ındır yani bu kadar burada varsa eger craclıleri paylasın ben hala beklıorum binpda yı konuda paylasıyım die ama yok bi numara bakalm :oke:

biliyorum bencede saçma nfs konusunu ben açtım ama ben o kunuyu açtığımda n-gage in resmi sitesinde daha yayımlanmamıştı onun için koydum ilk biz olalım diye hem ben çk merak ediordum şahsen grafikler nasıl daha resmi sitede yayımlanmadan denemiş olduk dostum ama tabi orada yayımlandıktan sonra konum silinebilir:D

ama bu oyunun yanında varya fifa çocuk oyuncağı kalacak c*racklendikten sonra süper ötesi bişe ha:D

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
biliyorum bencede saçma nfs konusunu ben açtım ama ben o kunuyu açtığımda n-gage in resmi sitesinde daha yayımlanmamıştı onun için koydum ilk biz olalım diye hem ben çk merak ediordum şahsen grafikler nasıl daha resmi sitede yayımlanmadan denemiş olduk dostum ama tabi orada yayımlandıktan sonra konum silinebilir:D

ama bu oyunun yanında varya fifa çocuk oyuncağı kalacak c*racklendikten sonra süper ötesi bişe ha:D
Seni tebrık edıyorum bu kadar gusel bi acıklama olumu yha hea işte bana bole gelın abi yha kardesım sen ekle hatta benım ust konumada c-r-a-c-k li oyun bulursan ekle yenilerden minnettar kalırım senın acıklaman kesınlıkle mantıklı ama bu ne simdi yani dime senden gordu hemen bende bi konu acıyımda devamı gelır nasl olsa mı dedi bu arakdasımız demi ama yha real football zaten sitede aynen verıldı hemen aynı gun o yuzden gerek yoktu saygılar beni arakdas eklersen sevınırım senın gibi dostlar dostluklar lasım bana byss:oke:

ash54

ash54

Üye
kardeş out of memory derse eğer kapatma tuşuna bas bi kere hafıza kartını çıkarın yazar onu se. uygulamalar kapatılsın yazar evt de sonra aç oyna bende işe yarıyor valla

yagizbogac

yagizbogac

Üye
Seni tebrık edıyorum bu kadar gusel bi acıklama olumu yha hea işte bana bole gelın abi yha kardesım sen ekle hatta benım ust konumada c-r-a-c-k li oyun bulursan ekle yenilerden minnettar kalırım senın acıklaman kesınlıkle mantıklı ama bu ne simdi yani dime senden gordu hemen bende bi konu acıyımda devamı gelır nasl olsa mı dedi bu arakdasımız demi ama yha real football zaten sitede aynen verıldı hemen aynı gun o yuzden gerek yoktu saygılar beni arakdas eklersen sevınırım senın gibi dostlar dostluklar lasım bana byss:oke:

oke dostm hiç önemli değil :):)

lovestar

lovestar

Üye
kardeş out of memory derse eğer kapatma tuşuna bas bi kere hafıza kartını çıkarın yazar onu se. uygulamalar kapatılsın yazar evt de sonra aç oyna bende işe yarıyor valla

yok dostum işe yaramıyo öle ama sağol.n73 kullanıcıları bu oyunu oynayamayacak...:(

N73MUSICEDITON

N73MUSICEDITON

Üye

Benim içinde bu saçma kardesım oke mi madem millet o kadar az ilgilenıo n-gage in sitesi ıle terial oyunlada işi olmaz oke fll oyunları kullanırlar bence bole yani terial oyunu ne yapıyım ki ben bana flller lasım güsel bir sey anlıyorum bilgilendırme yapıyor kardesım ama ben zaten ust konuda haber verıyorum hepsini bu tarihte bu oyun cıktı die biras daha arastırmacı olsunlar konuyu acmadan once 30 kere dusunsunler okeee saygılar bys

:megafon:beyler tartışmayın :@

arkadaşım benım tele olmadı yahu :agla

intoman

intoman

Üye
hersey güzelde ne yaptıysam app trk yi çalıştıramadım

mami24

mami24

Üye
ne 30 kere düşünücem be alt tarafı basit bi konu bide zamanımı onu aramaya mı ayrıcam

zamanı önemli olanlar için

DeathDrain

DeathDrain

Üye
Grafik olarak sisx olarak yüklenen RF 2009dan bir fark göremedim 22 mb ne var bunda yahu? Yükledim ben de N-gage sitesinden.

silop_kms

silop_kms

Üye
saol

SlashGun

SlashGun

Üye

He Senin konuna eklesin dimi ELEKTRONİC ne güzeL peki sen yazdıracakmısın
Şu arkadaşımızın emeğiyle bu oyun buradadır , diye . Abi beleşçi olmayın
Herkezin hakkıdır konu açmak.Tabi bir yerde haklısınız o ayrı ..
Aynı konu Sürekli olarak konulmamalı ..!

Üst Alt