zor geldi heralde
bende yapmaya çalıştım ama takımların isimlerini falan bulamadım
![]()
Zor degilde sis biraz karışık oluyo hd olmazsa olmazmı?
- - - Eklendi - - -
2009 un normalini editlesek türk takımlar 2012 kadroları türkçe yama falan
Zaten javaların 2010 dan ıtibaren edit(transfer,isim değiştrme )özelliği var türkçeleri de var o yüzden boşuna yorma kendini derim
kardeş realfootball hd sinin türk takımlarının kadrolarını güncelleyebilirsen varya efsane olursun ben hiçbir sitede görmedim anladıgım kadarıyla bukonuda talep bi hayli fazla ama hd olacak diger oyunlar zaten beş para etmezZor degilde sis biraz karışık oluyo hd olmazsa olmazmı?
- - - Eklendi - - -
2009 un normalini editlesek türk takımlar 2012 kadroları türkçe yama falan
4 büyükler zaten var sadece fb nin ismi dogru gs istanbul clup diye geçiyor takım seçerken others kategorisindesadece türkiyenin kadrosumu degişecek?
- - - Eklendi - - -
gerçekten süper oyun yaw grafikler falan güzel 4 büyükleri falanda ekleyim
Real football(java veya symbian) bariz hata avrupa kupası açıyosun bakıyosun rio red (sanırsam Flamengo ) çıkıyor.Acayip bir hata bukrdşm 4 buyukler sade bî halta yaramaz . Spor toto super lig olması lazım sezon maçı , tff kupası , ziraat kupası felanda olucak ki zevki 1o numara olsun.
Ve de sadece Gs Fb Bjk var Ts yok
oyun bi tek grafikten kazanıyo hatası bol kaleci degaj dikerken önüne geçin topu üstünüze dikiyo dönen top gol atıyombu hatayı ben buldum. Çok oyun oynadığım için hataları kolay buluyorum.

defans çok boşta kaleler küçük penaltı çekmek berbat kötü ve kaleci hemen tutuyo , penaltı kazanmak yerine frikik kazanmayı yeğlerim![]()