Real Football 2008

Sponsorlu Bağlantılar

west_advisory

west_advisory

Üye
    Konu Sahibi
Real Football 2008
İŞTE SÜPER Bİ OYUN REALFOOTBALL 2008
işte:LİNK

TIKLAMANIZ YETER......:oke:
:::::EMEGE SAYGI 1 TESEKKÜR YETER!!!!!::::::oke:

• Beğen
Tepkiler: Qarizmatik_47

dallaspage

dallaspage

Üye
oooo süperr saoll hacı

huntwer

huntwer

Üye
kardeşim iyi paylaşımda acaba 128 160 versiyonu varmı yada bende tam ekran çıkar mı

dallaspage

dallaspage

Üye
Sende tam ekran olmaz kanımca çogu sony oyunu 176x220 dir

GagIG

Üye
çok saol

vbulletin

Üye
ççççççççççççoooooooooooooooooooooooook güzel

sadistim

sadistim

Üye
real fotbol 2008 i nasılo indirecem yardımcı olurmusunuz

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar lütfen yardım edin nasıl indirece real futbolu

maksimtiksim

Üye
kardeşim iyi paylaşımda acaba 128 160 versiyonu varmı yada bende tam ekran çıkar mı

oyun sende acılır ama tam verimli oynayamassın ağır olur ekran sorunundan dolayı.
emeğe saygı iyi klonlamışsın :oke:

west_advisory

west_advisory

Üye
    Konu Sahibi
MaksimTiksim en yakın zamanda bu sözlerin ne anlama geldigini özel mesajdan acıklarmısın,ne demeye calıstıgını anlıyalım..??
paylasımlarımı senden caldıgımı düşünüyosun,ama ben kimseden bi sey calmam,istersen veririyim sana o K700i funclup bu dedigim yer rusyanın ordan istedigin kadar indir,eyer illaki sana birsey demek istiyosan,de ben dinlerim...
west_coast....!!!!!!

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
teşekkürler

maksimtiksim

Üye
MaksimTiksim en yakın zamanda bu sözlerin ne anlama geldigini özel mesajdan acıklarmısın,ne demeye calıstıgını anlıyalım..??
paylasımlarımı senden caldıgımı düşünüyosun,ama ben kimseden bi sey calmam,istersen veririyim sana o K700i funclup bu dedigim yer rusyanın ordan istedigin kadar indir,eyer illaki sana birsey demek istiyosan,de ben dinlerim...
west_coast....!!!!!!

bak ufaklık açık konuşayım MD yi klonlamışsın buraya, burda da kimse link kontrolu yapmadığından bizim iyi reklamımızı yapıyorsun
bari çekipte upload et bu kadarmı zor bide emeğe saygıymış senin emeğe saygın bumu ki milleten saygı dileniyosun
halada cıkmış ben çalmam diyosun ulan linklere baksana befega senmisin heyallahım nelere kaldık ya..

west_advisory

west_advisory

Üye
    Konu Sahibi
Bak birader bu benim hesap degil bu bir.İkincisi ufaklık demeden önce insana yasını bir sor.tamam sonra karsıma gel konus bunlara dikkat et..iyi paylasımlar
Bide benim asıl nick'im WEST_COAST!!!!

çakıcı

Üye
Indirilmiyo
Indireceğimiz Siteden 6 Hanelik Kutucuğa 7 Haneli Sayı Gösteriyo Yüklenmiyo

west_advisory

west_advisory

Üye
    Konu Sahibi
Çakıcı indirmek istediginde harflerin üzerinde kedi var kedi olanları yaz kutucuga download de iner.
iyi paylasımlar.

asker_osman

Üye
arkadaşlar real football 2008 7610 da çalışmıyor...yardımcı olur musunuz?

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
saol kardeş

muhammed585

Üye
dosya ölü indirilmiyor malesef :(

geredelikemal

geredelikemal

Üye
arkadaslar nasıl ındırecem yardımcı olur musunuz
.

okano781

Üye
arkadaslar nasıl ındırecem yardımcı olur musunuz
.

ben sana yardım edeyim adrese tıkladığın zaman karşına 2 seçenek çıkıyor

Free user ----------------------- Premium user

free usere tıklayacaksın ondan sonra karşına sayaç çıkıyor 30dan geriye sayıyor sayma bittikten sonra download resmi çıkıyor resme tıkladığın zaman dosyanın nereye kaydedilmesini istediğini fln soruyor bu kadar..umarım yardımcı olabilmişimdir.

paylaşım için teşekkürler

Üst Alt