^^^^Real Football 2008: European Tournament HD S60v2^^^^

Sponsorlu Bağlantılar

NobLe

NobLe

Üye
    Konu Sahibi
^^^^Real Football 2008: European Tournament HD S60v2^^^^

arkdaşlar resimler her şeyi anlatıyoo fazla söze gerek yoqqq

VEE İŞTE ARKADAŞLAR SİZLERE OYUN İLE İLGİLİ BİR KAÇ AÇIKLAMA YAPIYORUM......!!!

Oyun Özellikleri:
Improved graphics
Full 5MB in size
More stadium, teams, refrees, players
Full customization of teams
Radar
Exhibition Mode, Cup Mode, League Mode
Full real player names & stadium
Camera type
3D High Definition Version
Keypad configuration
Dynamic sound
Symbian (no longer Java)
Oyun Dilleri:
English
French
German
Italia
Spanish
Portuguese
Brazilian-Portuguese
List of all teams in the game:

Avrupa A:

Germany, Poland, England, Sweden, Serbia, Netherlands, Portugal, Italy, Czech, Croatia, France, Switzerland, Spain, Ukraine, Denmark, Greece, Ireland, Romania, Turkey, Israel, Russia, Belgium, Finland, Armenia.

Avrupa B:

Scotland, Lithuania, Georgia, Faroe Island, Norway, Bosnia & Herz. , Hungary, Moldova, Malta, Slovakia, Wales, Cyprus, San Marino, Estonia, Macedonia, Andorra, Latvia, Iceland, Northen Ireland, Liechtenstein, Bulgaria, Slovenia, Albania, Belarus.

Avrupa C:

Luxembourg, Austria, Kazakhstan, Azerbaijan.

Amerika:

Costa Rica, Ecuador, Paraguay, Trininand & Tobago, Argentina, Mexico, USA, Brazil.

Asya:

Iran, Australia, Japan, South Korea, Saudi Arabia, China, Qatar, North Korea.

Afrika:

Ivory Coast, Angola, Ghana, Togo, Tunisia, South Africa, Nigeria, Cameroon, Morocco.

Ozel Takımlar:

Classic France, Classic England, Classic Germany, Classic Italy, Classic Netherlands, Classic Argentina, Classic Brazil, Old Stars, Gameloft.

Takımlar:

Arsenal, Birmingham, Blackburn, Bolton, Sunderland, Chelsea, Everton, Fulham, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Middlesbrough, Tottenham, Portsmouth, Reading, Newcastle, Derby, West Ham, Wigan, Juventus, Atalanta, Cagliari, Catania, Napoli, Empoli, Fiorentina, Inter Milan, Lazio, Livorno, Genoa, AC Milan, Palermo, Parma, Reggio, Roma, Genova, Siena, Torino, Udinese, Auxerre, Bordeaux, Le Mans, Lens, Lille, Lorient, Lyon, Marseille, Monaco, Nancy, Metz, Nice, PSG, Rennes, St-Etienne, Caen, Sochaux, Toulouse, Strasbourg, Valenciennes, Bilbao, FC Barcelona, Sevilla, Valladolid, Coruna, Espanyol, Getafe, Almeria, Huelva, Valencia, Athletico Madrid, Real Madrid, Mallorca, Pamplona, Santander, Murcia, Sevilla, Villareal, Zaragoza, Bielefeld, Leverkusen, Bayern Munich, Dortmund, Frankfurt, Cottbus, Nuremberg, Hamburg, Hannover, Hertha Berlin, Gelsenkirchen, Stuttgart, Bochum, Wolfsburg, Werder Bremen, Duisburg, Rostock, Karisruhe, Sofia, Moscow, Lisboa, Istanbul, Olympiacos, Shaktar Donetsk, Kyiv, Bucharest, Copenhagen, Lisbon, Celtic, FC Porto, Anderlecht, Athens, Panathinaikos, Rangers, Trondheim, Fenerbahce, Prague, PSV Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: roland200, ersantaran, burakgs14 ve 8 diğerleri

wolf06

wolf06

Üye
bakın bu oyunun fifa versiyonunu yaptım indirsenenize maniac bi oyun.

safa94

Üye
sağolasın
:oke:

NobLe

NobLe

Üye
    Konu Sahibi
önemli degil ne demek dostum paylaşımların devamı gelecek merak etmeyin

tolgalatas

tolgalatas

Üye
arkadaşım çok güzele benziyo ama 6600 da çalışmadı çalışan varmı

Ozan

Ozan

Admin
N70 de calistigina göre, 6600 de de calisir sanıyorum ama denemek gerek.

haydar_ecevit

Üye
teşekkürler eline sağlık

erdemdikyar

Üye
6670 var bende. oyun bende cok yavaş.

tolgalatas

tolgalatas

Üye
bende bunun eski versiyonu var o çok yavaş artık bu çalışırsa nasıl çalışır merak ediorum

wolf06

wolf06

Üye
beyler 6600 çalışanını yaptım indirin.hadi ikisi 1 arada

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
6630'da da çaLışacağını Hiç Sanmıyorum Bu Oyunu Daha Önce De YükLedim Ama ÇaLışmamıştı.. Şimdi Bir Kez Daha Deneyeyim.. TeşekkürLer..

yemen_1907

Üye
6260 da calısırmı=

asker_osman

Üye
7610 da çalışır mı?

karakral

Üye
Oyun tamam da yavaş çalışıyor bi çaresi yok mu yaaaaaaa

mdma

mdma

Üye
tşk

miharbi1455

miharbi1455

Üye
GÜÜZEL SEVDİM
:oke:PAYLAŞIM YAPMAYI BİLMEYEN BİRİ OLARAK PAYLAŞIM YAPAN DOSTLARA TEŞEKKÜRLER:oke:

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Teşekkürler :::oke:

recep159

recep159

Üye
Elıne Saglık

lord74

lord74

Üye
N73 olmuyormu

19911991

Üye
KARDEŞ SAOLASIN DA KEŞKE ETEL 3RD PARTY dll.da koysaydın o zaman oyun çalışır bende 6600 var çooook yavaş

Üst Alt