Real Football 2008 3D 128x160

Sponsorlu Bağlantılar

emreovey

Üye
arkadaşım benim telefonum e250 ve jad ı olmadan açmıyor jad makerde fayda etmiyor jad makerden yaptığım hiç bir oyunu yüklemiyor bana bunun jadlı halini rarlayıp koyabilirmsin?

paveHawk

paveHawk

Üye
sagol bilader...
bu kadar kücük bir dosyayı rapidsahare koymadığın için iki kere teşekkur ediyorum

havennonn

Üye
bu real futbol 2008 güzel oyundur inş benm telde büyük ekran olsa süper ol cak inş olr emeğinize sağlık

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
ekran boyutu sorun yapmaz forumda 176x208 ve 240x320 ekran uyumlu versiyonlarıda mevcut..

komando12

Üye
:islik:islik:box:bann::bann::bilmem::bilmem::kop::kop::yuru:yuru:yuru:ehe:hmmm:allalla::op::op::op::op::huhu::sopa::sopa::sopa::sukur::deal::deal::aman2::aman2::bigstar::bigstar::heyo::heyo::vur:vur:P:;):megafon::megafon::megafon::oke::oke::sn::sn::sn::sn::sn::sn::(:(:(:coold::coold::pro::pro::pro::pro::pro::pro:
sd<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<:@:@:@:@

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
ne bu şimdi işiniz gücünüz ifade kirliliği..

ultradahha

ultradahha

Üye
saol kardeş

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
paylaşım için teşekkürler!!!

tmr1903

tmr1903

Üye
kardeş bu real 2008 in 2d si varmı elinde 128*160 olan?hiç bi yerde bulamadım.şimdiden tşk

aezakmı

Üye
arkadaşlar nokia 3500c telefona bluetoothla mı atacaz

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
teşekkürler

ziley

Üye
merhaba asphalt 4 oyununu bulmanızı rice ediyorum simdiden teşekürler telefonum 5200

shark__506

Üye
saol da bunun .jad versionunuda atarsanız çok teşekür edeceğim benim telefon d900i de

kadira

Üye
olmadı genç milleti kekleme

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
(forum yöneticilerinden bu mesaj için özür dilerim) ne keklemesi lan!!! sinir etmeyin adamı bu kadar insan saol eyw.. gibi şeyler dediğine göre oyun çalışıyor sorun snde! snn gbi emeğe saygı göstermeyen ****leri bu forumdan atmak lazım aslında :@ tövbe tövbe...

kardeş oyunun jad dosyası yok malesesef..

asphalt 4 oyunu forumda mevcut ama 5200 için ekran boyutu uyarmı bilmiyorum bir bakayım olmazsa bnde 128x160 olanı var onu koyarım foruma birde asphalt 4 pek güzel değil ve 2D bnce en güzeli asphalt 3 3d ve 128x160 desteği var ikisinide koyarım foruma..

konkilik

Üye
üye olarak indirin

cyber=

cyber=

Üye
saol kardeş güzel oyun tşkler paylaşım için :oke:

cunter

Üye
cok saol :kop:

lampard1996

Üye
ÇoooK tşk Ederm 5200 da 3d real Football ;))

kocenes

Üye
teşekkür edriz

Üst Alt