rafi1994
Üye
Rc Tutkunları Burayaaaaaaa... Bu fırsat Kaçmaz..Bakın Görün
Ben 10 Ay önce Sakarya Ada Center Toyzz Shopdan x-tuner marka rc araç almıştım şimdi ise yeni bir araç alacağımdan satmak istiyorum.satışın içeriğinde Bir adet rc araç iki adet kaliteli ve dayanıklı olan kep(Keplerin biri Subaru Impreza Olup mükemmel Bir turuncu rengi vardır ve siyah kaputu vardır diğeri ise nissanın bir modeli ama adını bilmiyorum onun rengide koyu yeşildir onun da kaputu siyah renklidir) rc araçın üzerine farlar bağlayabilmeniz için arçadan çıkan far kabloları vardır Araç 4 adet AA kalem pil kumandası ise 3 Adet AA kalem pil ile çalışır.Ben arabayı genellikle 1.5 Voltluk 4 adet kalem pille çalıştırdım ama bi kez daha yüksek voltlu pillerle çalıştırdım arabanın hızı ve çekim mesafesi epey arttı istersenin [email protected] dan bana ulaşıp resimleri isterseniz gönderirim Ayrıca Kutunun İçeriğinde 2 tür jant ve lastikleri vardır Lastiklerin biri özel yapıda olup aracın yol tutuşunu mükemmel bir derecede artırıyor diğeri ise drift lastikleri bu lastiklerlede mükemmel derecede drift yapabilirsiniz.jantlar ise biri gümüş renkde olup diğeri ise siyah renklidir ve etrafında ince bir gümüş çizgi vardır.Ben 65 tlden satmayı düşünüyorum isterseniz mailden konuşabiliriz...
n:
n: