Arkadaşlar bnimde rc uçak hobim var ama param yok

aslında 150 lira falan çıkarabilirim ama 150 liraya daha çok oyuncak olarak alınır model olmaz herhalde.Arkadaşlar EF2000 diye bi uçak var aslında ama fiyatı hakkında bi bilgim yok bilen birisi varsa söyleyebilirmi ?
valla bende giant scale uçak gövdesi var thk dan indirimle 250 ye aldım 2 yıl sonra kuracağım uçağı yaklaşık maliyeti bana 2500 tl civarı olacak. Şu anda kullanmadığım elektrikli uçağım kumanda hariç 800 tl üzerine patladı kanat açıklığı 1m civarı spitfire

yani anlıcan biraz pahalı. ÖRNEĞİN: tek bir alet için uzaktan kumanda alsan radyo konrtollü(tavsiyemdir radyo) kötü bişi de olsa en az 500 iyi bişi olsa 1000 tl olur . Eğer kristalli(çok araca uyabilen) kumanda alsan kötüsü 1000 tl den başlar iyisi hmmm 3000-5000 değişir
Model uçak için sen en iyisi 3000 tl biriktir (zun zaman zarfında) çünkü pat diye olmaz. Ve bir eğitim uçağından önce istersen pc simülatörü öneririm ama 50 tl ye pc kumandası alıcan önce.pc için real flight 4.5i tavsiye ediyom simulatör olarak. Ha eğer bi kaç kere de olsa düşürerek öğrenirim dersen(babam dedi pişman oldu

) bnm elekrtikli uçağın benzerini yapmana almana yardım ederim ama 1000 tl yi unut