...rc hobı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
...rc hobı...
arkadaşlar RC(radio control) modelleri olan arkadaşlar burada toplanalım.. Uzaktan kumandalı araba,uçak,helikopter,gemi merakı olan arkadaşlar eminim ki çoktur.. Model araçları olan arkadaşları buraya bekliyoruz eminim ki çoğu arkadaşlarin hoşuna gidecek ve bilgileneçeklerdir..:)

mcrunner

mcrunner

Üye
bende Rc helikopter var ama rc nitrolu off-road a gecmek ıstıyorum bıldıgınız amator başlangıc modelleri varmı ???

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
kardeş maveric modelleri var onlar hem uygun hem canavar gibi..:)

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
hem bu modelden bende almayı düşünüyorum..:) ama ilk olarak model uçak var aklımda..:)

BLADE_2828

Üye
bende tamiya tt01D vardı drift için kullanıyordum iki pilim vardı 1 saat sürüş yapıyordum ....tabi satmak zorundan kaldım ama yakın zamanda gine alıcam aklım orda kaldı .... Ben şimdi bunları ni ye anlattım bilmi yorum ama laf olsun ......:D

creekin

Üye
Kardeş bana 4 kanallı yani ileri geri sağa sola hareket yaptıracağım bir uzaktan kumanda devresi lazım arabayı kendim yaptım bir tek o kaldı hazır hobi devreleri var fakat bulamadım gitti gidiyr felan yada başka bir site lur internet üzerinden satan site verirseniz sevinirim

kankka

Üye
Arkadaşlar bnimde rc uçak hobim var ama param yok :D aslında 150 lira falan çıkarabilirim ama 150 liraya daha çok oyuncak olarak alınır model olmaz herhalde.Arkadaşlar EF2000 diye bi uçak var aslında ama fiyatı hakkında bi bilgim yok bilen birisi varsa söyleyebilirmi ?

BLADE_2828

Üye
Kardeş bana 4 kanallı yani ileri geri sağa sola hareket yaptıracağım bir uzaktan kumanda devresi lazım arabayı kendim yaptım bir tek o kaldı hazır hobi devreleri var fakat bulamadım gitti gidiyr felan yada başka bir site lur internet üzerinden satan site verirseniz sevinirim
profesyonel almasın diyorsan git bi oyuncalcıya bi tane araba al onu devresini yaptıgın arabaya tak ben öyle yaptım......

creekin

Üye
profesyonel almasın diyorsan git bi oyuncalcıya bi tane araba al onu devresini yaptıgın arabaya tak ben öyle yaptım......

kardeş araba dediğin 15 tl en azından aldığımda onu oynarım :D ama ucuz bulursam öyle yapıcam araba iyi :D

fullwar

fullwar

Üye
Hep heves ettimde bir türlü başlayamadım.

BLADE_2828

Üye
kardeş araba dediğin 15 tl en azından aldığımda onu oynarım :D ama ucuz bulursam öyle yapıcam araba iyi :D

O rası sana kalmış kendi yaptığının oynaması başka oluyor...... ben 30 tl ye aldığım drift arabamın elektıroğini söktümde taktım......sen internet sitelerinde aradım bulamadım dedin onların fiyatı daha yüksek .....

creekin

Üye
Beyler bana dişli lazım fakat çaplı olmucak. yani şöyle deyim düz yatay şekilde üzeri dişli olacak nerde bulabilirim?

şekil-A'daki gibi

Kramayer dişli ve pinyon buldum tamam beyler :D

aleranol

aleranol

Üye
Arkadaşlar bnimde rc uçak hobim var ama param yok :D aslında 150 lira falan çıkarabilirim ama 150 liraya daha çok oyuncak olarak alınır model olmaz herhalde.Arkadaşlar EF2000 diye bi uçak var aslında ama fiyatı hakkında bi bilgim yok bilen birisi varsa söyleyebilirmi ?
valla bende giant scale uçak gövdesi var thk dan indirimle 250 ye aldım 2 yıl sonra kuracağım uçağı yaklaşık maliyeti bana 2500 tl civarı olacak. Şu anda kullanmadığım elektrikli uçağım kumanda hariç 800 tl üzerine patladı kanat açıklığı 1m civarı spitfire :D yani anlıcan biraz pahalı. ÖRNEĞİN: tek bir alet için uzaktan kumanda alsan radyo konrtollü(tavsiyemdir radyo) kötü bişi de olsa en az 500 iyi bişi olsa 1000 tl olur . Eğer kristalli(çok araca uyabilen) kumanda alsan kötüsü 1000 tl den başlar iyisi hmmm 3000-5000 değişir :D

Model uçak için sen en iyisi 3000 tl biriktir (zun zaman zarfında) çünkü pat diye olmaz. Ve bir eğitim uçağından önce istersen pc simülatörü öneririm ama 50 tl ye pc kumandası alıcan önce.pc için real flight 4.5i tavsiye ediyom simulatör olarak. Ha eğer bi kaç kere de olsa düşürerek öğrenirim dersen(babam dedi pişman oldu :D) bnm elekrtikli uçağın benzerini yapmana almana yardım ederim ama 1000 tl yi unut :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt