Rar Dosyanız Bozuksa Sakın Silmeyin Nedenmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
♦Janer♦

♦Janer♦

Üye
Rar Dosyanız Bozuksa Sakın Silmeyin Nedenmi?
Öncelikle deneme.rar adlı netten indirdiğimiz sıkıştırılmış dosyamızdan aşağıdaki uyarıyı almış bulunuyoruz:

2. Sonra winrar programını açıyoruz. Dikkat: Deneme.rar adlı hasarlı arşivi değil, bilgisayarımızda kurulu olan winrar programını çalıştırıyoruz. Karşımıza o sırada masa üstünde olan tüm dosyaların olduğu bir pencere geldi. Burada deneme.rar’a sağ tıklıyoruz (Benim resimde adı başka) ve resimdeki seçeneği tıklıyoruz.

3. Sonra bir küçük pencere açılacak. İlk Gözat butonu ile onarmak istediğimiz hasarlı arşıvi belirtiyoruz. Açılan ikinci pencerede ise kurtarılacak dosyaların nereye çıkartılacağını belirtiyoruz. Mesela masaüstüne.

4. Ok dediğimizde onarım işlemi başlayacak ve en sonunda aşağıdaki pencere açılacak. Burada Evet diyoruz.

Sonuç: 14 şarkıdan 6’sını kurtarabildim. Sonuç çok iyi değil ama hiç olmamasından iyidir.
Ek bir bilgi:
Rar ile sıkıştıracağınız dosyada aşağıdaki ayarları yaparsanız, dosyanın bozulması halinde kurtarılabilecek şarkı sayısı artar.
1. Dosyaya sağ tıklayıp Arşive Ekle seçeneğini sectik.
2. Şöyle bir pencere açılır. Burada tikli olan seçeneklere dikkat. (En önemlisi 3.)

• Beğen
Tepkiler: ajanjoker ve celilcemre

merty24

merty24

Üye
saol

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağolasın

Ntolga79

Ntolga79

Üye
çok iyi:oke:

eakg

eakg

Üye
güzel paylaşım..sağolasın!!

ince_memed

Üye
bu yöntem bazen işe yaramıyor bazı programlar var bide onları deneyin ama paylaşım bilgi verici emegine saglık

saat1254

saat1254

Üye
biliyordum ama yinede sağolasın

hrn_07

hrn_07

Üye
:tşk:

ihlass

ihlass

Üye
teşekkür ederim

enes005

enes005

Üye
verdiğin bilgi için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt