Rapishareden Bıktıysanız Işte Size Alternatif Siteler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

^^AnaCOnDA^^

Üye
    Konu Sahibi
Rapishareden Bıktıysanız Işte Size Alternatif Siteler

Barındırdığı tüm dosyaları linux işletim sistemli güçlü sunucularda saklıyor. Uzantısı .cgi, .pl, .php veya .asp olmamak ve legal olmak koşuluyla yüklediğiniz 500MB'tan küçük her tür dosyayı kabul eden sitede herhangi bir band genişliği ve indirme sınırı yok. Ancak dosyalar 30 gün boyunca indirilmezse otomatik olarak sunucudan siliyor.

1GB'a kadar olan dosya yüklemeleriniz için en ideal ve popüler sitelerden bi tanesi tüm dosyalar virüs taramasından geçiriliyor.

500MB'a kadar dosyaları web üzerinden barındırmanıza veya 1.5GB'a kadar dosyaları e-posta olarak yollamanıza olanak veren bir site. Yüklediğiniz dosyalar 15 günde bir indirildiği takdirde sonsuza dek erişilebilir kalıyor.

Bedava yükleme olanağı sağlayan siteler arasında dosya boyutu limiti 2GB ile en yüksek olan sitenin arayüzüde oldukça net ve kullanışlı.

Ç-alıntıdır.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
ben hemenpaylaş ı kullanıyorum.çok çok çok memnunum hatta imzama bannerini bile koydum gönüllü olarak

^^AnaCOnDA^^

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(NeedLeFLuff &#064; Jan 20 2006, 01&#58;39 PM) [post=257323]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben hemenpaylaş ı kullanıyorum.çok çok çok memnunum hatta imzama bannerini bile koydum gönüllü olarak
[/b][/quote]
Bende genellikle onu kullanıyorum hem hızlı hemide limitsiz

S1FR3K1R1C1

Üye
Emeğine Sağlık ßencede alternatif siteleri kullanalım yakında rapidshare çare buluruz merak etmeyin.. uğraşıyoruz

Haberci

Haberci

Üye
Eline sağlık.
Paylaşımını için teşekkürler...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(huseyin_anaconda &#064; Jan 20 2006, 01&#58;37 PM) [post=257320]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

Barındırdığı tüm dosyaları linux işletim sistemli güçlü sunucularda saklıyor. Uzantısı .cgi, .pl, .php veya .asp olmamak ve legal olmak koşuluyla yüklediğiniz 500MB&#39;tan küçük her tür dosyayı kabul eden sitede herhangi bir band genişliği ve indirme sınırı yok. Ancak dosyalar 30 gün boyunca indirilmezse otomatik olarak sunucudan siliyor.

1GB&#39;a kadar olan dosya yüklemeleriniz için en ideal ve popüler sitelerden bi tanesi tüm dosyalar virüs taramasından geçiriliyor.

500MB&#39;a kadar dosyaları web üzerinden barındırmanıza veya 1.5GB&#39;a kadar dosyaları e-posta olarak yollamanıza olanak veren bir site. Yüklediğiniz dosyalar 15 günde bir indirildiği takdirde sonsuza dek erişilebilir kalıyor.

Bedava yükleme olanağı sağlayan siteler arasında dosya boyutu limiti 2GB ile en yüksek olan sitenin arayüzüde oldukça net ve kullanışlı.

Ç-alıntıdır.
[/b][/quote]

<span style="font-size:24pt;line-height:100%">eyvallah </span>

amedian

amedian

Üye
alışmışım bi rapid gidiyo bende bi kakalım şu deiklerinize saol dostum

Nike

Üye
Teşekkürler bilgi için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt