D€aDMaN Üye Rapidshare kullanmayı bilmeyenler resimli anlatım Rapidshare Kullanımı resimli anlatım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Dosyanın olduğu linke tıklıyoruz.. Açılan sayfanın alt kısmındaki Free yazan butona tıklıyoruz.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Yeni açılan sayfadaki sayacın sıfırlanmasını bekliyoruz.. SONRA DOWNLOAD BUTONU GELİYOR ONA TIKLIYORSUNUZ BİLGİSAYARINIZA KAYIT EDİYORSUNUZ
Rapidshare Kullanımı resimli anlatım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Dosyanın olduğu linke tıklıyoruz.. Açılan sayfanın alt kısmındaki Free yazan butona tıklıyoruz.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Yeni açılan sayfadaki sayacın sıfırlanmasını bekliyoruz.. SONRA DOWNLOAD BUTONU GELİYOR ONA TIKLIYORSUNUZ BİLGİSAYARINIZA KAYIT EDİYORSUNUZ
Paranoya Üye KaranlıƘ Ƈoƈuq;2671727' Alıntı: bu rapid 100 yıl öncekimi ::: Genişletmek için tıkla ... Olabilir , sülo
KaranlıƘ Ƈoƈuq;2671727' Alıntı: bu rapid 100 yıl öncekimi ::: Genişletmek için tıkla ... Olabilir , sülo