Rap We Giyim Tarzı

Sponsorlu Bağlantılar

cumcum23

Üye
    Konu Sahibi
Rap We Giyim Tarzı
beyler son zamanlarda çıkan bir iki şaşkın bol kot giyip rapçi ayaa yapıyo

bence rapin giyim tarzıyla bi ilgisi yok

ben çok insan gördüm rapla alakası olmayan kıyafetlerle; ortalıı daaan rapçiler

we çok insan gördüm en düşüünden kıyafetler we bi numara yok adamda rapçileri bile tanımıo

hiç rapçi görmemiş(yüzyüze)

)

Salihyet

Salihyet

Üye
sağlık köşesine açmamalıydın duygularına katılıyorum ama buna engel olamazsın

RockFord Fosgate

Üye
kım o ıkı kısı???

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
ne kıyafetler gördüm içinde rapçı olmayan,,,,,,,ne rapçılar gördum giyecek kıyafeti olmayan die irenç bi espiri yapsam saka saka gercekten dogru söliosun biz dans la ugraşıoruz kulagımızda kupe bol pantolon dar swit tamam bu bizim tarzımız bu sekilderahat dans edioruz ama sokakta okadar eleman göruozki danscımısın diorum ewet dio muzik açıoz ankara havası oynuo bole aptal insanlarda mevcut turkiyede

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
rapci adamin bi kere teni siyah olcak

keano

Üye
ehehe su rap'in bol pantolonu ve bol giyim tarzi icin benim teorilerim sunlar:
1. zenci irkin (irkcilik yapiyom falan sanmayin benim gozumde din dil irk ayrimi olmaksizin hrkes esit) fiziki yapisindan dolayi popo bolumu biraz buyuk oluyo, biz beyazlara kiyasla bunun icin mal ortaya cikmasin, saklaban gibi gezmeyelm diye 1-2 beden buyuk giyolar veya bol giyolar...
2. rahat bboy'luk yapmak icinde olabilir... ama sanmiyom bence olay popoda bitiyo :D rapin modasinin dogusu bence bu :D baska bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim.. ama herkes istediini giymekte ozgur.

swedeniz

swedeniz

Üye
ben rapçi deilim ama okula giderken çoğu zaman paraşut bol pantolonumu ve üstümede montumu giyerim ama herkes okulda bana g-unit gggggg-gunit der ama aldırış etmem yanlız bu kıyafetler sadece zencilere özgü değil break dans yapanların çoğu bol giyinir ki daha rahat dönüş yapabilsin

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
bol giyimin popoyla falan alakasi yok sahsimca
ve bence bol giyim rahatliga ve rahat hareket etmeye uygun oldugundan seciliyor

Vassili

Üye
Bence Rap ve giyim Tarzı çok önemli sen takım elbiseyle rap söylemek için sahneye çıkarmısın??ben çıkmam.

gknky

gknky

Üye
türkiyede ben rap çiyim diye dolaşan çok özenti var

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
arkadaşım yanlış duşunuosun bol giyinmenin zencilerle bi alakası yok dans edden bol giyinir vaya sole iza edim baleri dansı batı kültüründen gelio ama baletler daha ii hareketedebilmek için vucudunu gösterendar ve esnek giysileri secio arkadaşın dedigi gibi takım elniseyle dans ettigini duşunsene irenç bi durum ortaya cıkar yani bu durumun zencilerle bi alakası yok herkez kendine yakısanı giyer vardır ben kendi pantolonumu kendim tasarlıorm paşalar dar ust kısılar yırtık bogazlı ayakkabı ve pantolonun her yerinde arma var switlerimizide kendimiz yazı bastırıoruz mesela ben play arkadaşım boys gibi beraber gezdigimizde cok guzel bi durum ortaya cıkıo crazy kazanova bad boys gibi bilsuru ve bize ozenende cok insn var baya yazmısım beeeeeee

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
hiç sormayın yaaa gidiom jean alacam hepsi bol afedersiniz bi yerinizden düşmüş baldıra kadar gelmiş pantolonlar.nasıl gicem bunları die düşünürken çok şükür bi tane az düşmüşünden alıp giyiyom

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(jewel_ma20 &#064; Jan 19 2006, 12&#58;34 PM) [post=256466]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bol giyimin popoyla falan alakasi yok sahsimca
ve bence bol giyim rahatliga ve rahat hareket etmeye uygun oldugundan seciliyor
[/b][/quote]
Haklısın...

Ne öyle tayt gibi pantalon

RockFord Fosgate

Üye
bende hıc sevmem bol olacak rahat olacak&#33;&#33;&#33;ustte aynı

swedeniz

swedeniz

Üye
ya bide bu dar pantolonları giyenleri anlayamıyorum malesef bende 1 kompleks var nezaman dar pantolon giysem kendimi garip hissederim rahatsız olurum

cumcum23

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Hacke® &#064; Jan 19 2006, 01&#58;46 PM) [post=256482]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bence Rap ve giyim Tarzı çok önemli sen takım elbiseyle rap söylemek için sahneye çıkarmısın??ben çıkmam.
[/b][/quote]
OKADAR DA DEİL YANİ AMA GEREKSİZ GİYENLER WAR ARKADAŞ DEMİŞ İŞTE MÜZİK AÇIYOZ ANKARA HAWASI ÇEKİO DİE

<div class='quotetop'>(gknky &#064; Jan 19 2006, 02&#58;02 PM) [post=256495]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
türkiyede ben rap çiyim diye dolaşan çok özenti var
[/b][/quote]
HELAL BU YAZIYI GÖRMEMİŞTİM ONUN İÇİN İKİNCİYE YAZIYOM

madmann

madmann

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(swedeniz &#064; Jan 19 2006, 05&#58;21 PM) [post=256687]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ya bide bu dar pantolonları giyenleri anlayamıyorum malesef bende 1 kompleks var nezaman dar pantolon giysem kendimi garip hissederim rahatsız olurum
[/b][/quote]

Türk erkekleri sevmez dar şeyleri..

<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>Alıntı : Cem Yılmaz
Neden Türkiyede Bale yapan erkek çok az ..?
Tayttan dolayı [/b][/quote]

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
aynen bende dar giydigimdesanki arkamda biri dolasıomuş gibi geli ikide birde arkama bakıom tuhaf ya alışdık bol pantolona

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
dar giyinmek hos degil
tabi zevkler tartisilmaz ama
ama badi giyerim
bol pantolonun ustune ii gidio

Takipçi Satın Al

Üst Alt