Rap We Giyim Tarzı

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
babam bazen pantolonun düşücek olm cek yukarı dio benim de bahanem hazır baba zayıfım kemerde sıkmıyo duşecek gibi oluyo ama duşmez merak etme duşsede bişe olmaz erkek adamız yawwww diorum guluo yani bu benim tarzım insanların giyinme tarzıkarakterinin aynasıdır ve ben karakterimde canlılık ve umursamazlık mevcut hiperaktifim (tıpen kanıtlanmış) yani tek kelimeyle crazy

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
biraz fazla buyuk oldu formu kapattı nese bidahaki sefere küşülmüş bi şeklini gönderirim

benim giyim tarzım tabi bu birazdaha düzgğn hali

Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
Genellikle herkes bol seviyor... bazı kişilerde bu arkadaşlar rapci zannediyor galiba

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Giyim tarzlarına kafayı niye taktığınızı anlamadım. Ama her bol pantolon giyen rapçi olacak diye bir kaide yok, aynısı diğer kıyafetler için de geçerli.

Ben çoğu zaman kumaş pantolon giyerim, sizlerde bilirsiniz ki kumaş pantolonları çoğunlukla mafya babaları ve iş adamları giyiyor. Şimdi ben mafya veya iş adamı mıyım? Hayır, alâkam yok. Yeri gelir bol pantolon giyerim, yeri gelir şalvar ( çoğu zaman köyde ). Bu benim zevkim.

İnsanların giyim tarzları her zaman için insanın kişiliğini ya da sevdiği tarzları yansıtmaz, hoşuna gidiyordur giyer.. Bu yüzden insanların giydiği kıyafetler yüzünden çeşitli ad takmaları kullanmayın.. "Ne yaptığını bildiğinin, niye yaptığını bilmeden konuşma." diye bir söz vardır, bu söz belki ne demek istediğimi anlatır.

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
zaten bol pantolon giyoruzda biz rapciyiz diyen olmadi heralde...dimi??
bunun kisiligi filan yansittigida soylenmedi..

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
ben danscıyım ve bu yuzden giyiyorum ayrıca giyim tarzı ve konuşma sekli kişiligin aynasıdır bu konu üzerindede tartışabiliriz isterseniz

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
crazy kardes sana katilmiyorum
kisiligi yansitir filan..bence yansitmaz
belki bunu anlatmasi dogru degil ama..
soyle bi ornek veriyim...
bi aralar 5 vakit namaz kiliodum
ve o zaman saclarim uzun,kupeli ve bol giyinirdim(hala giy..)
tanimayan adam kotude niyetliyse
zuppeye bak der
hatta bana zuppe dienlerde vardi okul icinde filan
bi sekilde kulagima geliordu
ama gorunus kisiligi yansitmaz iste..
bu arada cami'nin imami'da beni cok severdi

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
dostum kaşımda pirsing kulagımda kupe istersen bi boy foto gönderim sana allaha sukur bizde camimize gider namazımızı kılarız ama benim kast ettigim o degil yani dine baglama zamanında kupede takmış padişahlar saçta uzatmış ama müzlümanmış...karakter mesela ben sana sole iza edim bi arkadaşının begendigini sen beyenmeye bilirsin buda demektirki aynı şeyleri duşunmuyosunuz ve bakış açınız aynı diil buda birazcık karater yansıması die duşunuorum sorun cıkmasın benim duşuncem bu ayrıca bu konu hakkında sana yazı göndericektim pc de var ama bulamadım bulunca gönderirim inş. space ne baktım

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
Allah kabul etsin kardes
acikcasi cok uzatmak istemiorum ama
giyim karakter yansitmaz
ama dusuncelerede saygiliyiz

bu arada yaziyi bulursanda gonder yine
merak ettim

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
yazıyı bulim sana gönderirim ayrıca karakteri yansıtır bulunca kanıtlanmış olucak ben yazanların yalancısıyım dr.ler nederse dogru derler diim bu konuyu burda kapatim ben

Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
aynı durum bende de var ve ek olarak benim yaşadığım yer küçük bir yer herkes birbirini tanıyor.

Ben bir tane bol pantolon bir tane t-shirt giydiğim zaman kendimi rahat hissediyorum çünkü dar şey giyemem alışamıyorum o yüzden bizim burada herkes farklı yönden bakıyor bana hatta bazılar " rapci olmuşsun ? amerikalılara özenme" diyor.. o kadar laf yapmama karşı şahsiyetler cahil ne kadar konuşsamda dediğim dedik diyor ve bir türlü anlatamıyorum..

Bazen yerine göre de giyinmek gerekir diye düşünmeye başladım..

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
sen kimseye aldırış etme hayat senin hayatın ve özgursun ne yapmak istiosan onu yap bidaha gelmiceksin dunyaya keyfine bak boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

RockFord Fosgate

Üye
amane kendın nasıl ıstıyorsan ole takılcan baskasını dınlemıcen!!!:))

Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
olmuyor arkadaşlar bazen toplum'a da uymak zorunda kalıyorsun

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
adapazarı biraz sıkıdır bilirim 8 sene gittim oraya yani orda agır abiler cok walla bu konuda sana bişe diemicem

Salihyet

Salihyet

Üye
cahilin her türlüsü zarar.
tatanga kesinlikle doğrusu sana hak vermemek imkansız

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
bazen bana bile bakıp guluolar bigun kafama takıldı arkadaşlarla kızılaydayız 3 tane kız bize bakarak gulduler bende gittim noldu neye sırıtıosunuz acıkta bişe mi var dedim kızda ne bilim cok farklısınız giyim tarzınız filan biraz komik dedi bende işte dedim noldu dedi bizim farkımız bu herkez sizin gibi giyinebilir ama biz sizlerden cccooookkkk farklıyız herkez giyinemez dedim kızda bozuldu tabi ama biz bu giysileri dikkat cekmek için diil tarzımız oldugu için dans ettigimiz için giyinioruz artık birazcık usalandık fazla abartmıyoruz

Darkness778

Üye
:d:d:d:d

a-b-a

Üye
isteyen bol giyer isteyen dar giyer beni ilgilendirmez herkes kendi tipini bilgisini biliyor yani bizim buralarda küçük yer ben burda gördüğüm bütün özenti rapçileri rezil edebiliyorum süper o yüzden :ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Yılların Konusunu Hortlatan Arkadaşları Tebrik Ediyorum

Üst Alt