X-LifeHard
Üye
Rap nickleri

KimSede aramaDım gönLümüN pamuK prenSesini..
Yırtık kaLbim yamaLı, dostLarımıN ücreTi pahaLı, ödemeK zor geride kaLan tüm hesapLarı..
İnan bu ayaklara giderek azalır derman.
Önümde melekten bozma şeytan, elinde soğuk tırpan.!!!
Akar sular dönmez geri tıpkı gençliğim gibi, bebekti ceninin ergeni, bir erdi büyümüş meyvesi....
Dualar olmasaydı kim kovardı kalleş iblisi? kalbim ak da pak da desen yüzünden yansır pisliğin.
Bak bataklıklar üzeri ne kadar da parlak bakta gör burdan her tarafta güzel yüzlü tuzak !!!
Eğer düşman yoksa bil ki savaş olmaz şehvet edilinen şu zevkler kolay solmaz..Kula yataklık edenler dost sayılamaz.
Gerçek! bana bir adım daha yaklaş! Gaflet! Benden bir adım daha geri at!!!
> Garip bir hale döndük sarardı rengimiz, Ne ilgimiz kalırdı geride ne halimiz..
> Gecmıs dünden bahsetmek lezzetsız.. Gelmemıs yarından hep mı sıkayetcıyız biz?
> Sensız benlık yokluk demek kalbım sana emekci..
> Gören derkı sel ağzına bına yapmak ***** işi.. Yel eserse kırmaz dişimi kalp bı körse gormez bişiyi..
> İlkokul terk sarlatanlar devlet gorevinde ahkan kesmekte..
> Yolumun önü Kanla kapanmıs.. Resmini çektim mevsim kandı!
> Nafile hamile Kadının göbegi içindeki.. Yeni yasam ümitleri Nefes alırken habersizce!
> Tek korkum var ahbab oda Allah öyle olsun başka kimseden korkma!
> Ölüme yaklaşıyor ahali insan dağlarda her gün kırılan bir can..
> Bilgi isteğim ödüllü bol tokatla, insanımda yok nezaket, yobazla aktifim bu metropolde eşgalimdi eşkıya.
> Siz içlerinde kalbimin direklerinde bayrak açtınız yüreklerimde mutluluk kanatlı saldınız semaya..
> Rüyama göz dayanmaz itibarı yok müdavim olmuş eller Hakkı tanımamak mı sevda?
> Bahse varmısın nakitle yazgı kabil oldu her gülüşse artık çekin bitik bu şansı!
> Malesef hiç olmadığım kadar huzurluyum bugün(ve mutlu) özürlerim kirada sabır gelir bi gün!
> Kafamı duvara yasladım omuzların yanımda yok
> Bu yumruğun beynine saplanma ihtiyacı var, Kamufle et kendini RAP canavar!
> Kimisine yüzüm sıcak,kalbim soğuk donuk!
> Entrika saldıraların kulaklarımı gıdıklasın, Kimin önce vurduğundan öte kimin sert olduğu önemli!
> Rapi şadettim kulaklara download edin, Rapin evi çıtasını tepelere çaktım kontrol edin!
> Zamanı kendi elinde tutmaya çalıştığın için, Ne yazıkki ellerini kırdım!
> Bana iyi rol verin, Amacı var yapılan her eylemin!
> Dünya malı uçan halı bin ve de düş, Bitecek ol emin kurduğun her düş!
> Neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam yok şakam!
> Kalemin harfleri çizdiği vakittir, Mürekkebim olmasa duygularım göbek yapacak!
> Ey sagopa sen ki rap'in oğlusun, Duyur sesini pesimist fidanlara!
> Gözlerimden yaş boşa düşmez oğlum zamanım geldi, Çekmeyen anlamaz iş başa düşmedi oğlum,çekse bilirdi!
> İçine kapanık ipte boynu sallanan adam tek tanık.
> Atta oğlum izi kalsın sağır duymazsa kör işitir, Tüm yalanlar işitilir,korku adamı donuna işetir!
> Dik bir yokuş hayat,başında azrailiyle bekleyen, Azrail melekten korkma!O bir emri yerine getiren!
> Bunu oyun mu sandın? Hileni ancak kendine yedirirsin sené
> Ah bu derinde taş dibe düşmez oğlum,öyle derindi, Haktan başka yol düze çıkmaz oğlum,köprü gerildi!
> Yokluğum varlığımı arat,aydınlık günü karart, Yeryüzü kalır kıraç sırf uçurum ve yamaç, yetiştim bana yer aç,doymadın karnın aç!
> Onu düşünürüm hep ah çekerek kal demeseydi vururdum kendimi ani, Gülümserim içime düşer göz yaşlarım,şeytanımı taşlarım!
> Sagopa yokuşu çıkıyor nefes nefese, Bayrak yarıda raks ediyor sahibine, Bu yokuş ki sonu köprüye varır, Köprüde ayı dayı yoktur, Cellat kazanır!

KimSede aramaDım gönLümüN pamuK prenSesini..
Yırtık kaLbim yamaLı, dostLarımıN ücreTi pahaLı, ödemeK zor geride kaLan tüm hesapLarı..
İnan bu ayaklara giderek azalır derman.
Önümde melekten bozma şeytan, elinde soğuk tırpan.!!!
Akar sular dönmez geri tıpkı gençliğim gibi, bebekti ceninin ergeni, bir erdi büyümüş meyvesi....
Dualar olmasaydı kim kovardı kalleş iblisi? kalbim ak da pak da desen yüzünden yansır pisliğin.
Bak bataklıklar üzeri ne kadar da parlak bakta gör burdan her tarafta güzel yüzlü tuzak !!!
Eğer düşman yoksa bil ki savaş olmaz şehvet edilinen şu zevkler kolay solmaz..Kula yataklık edenler dost sayılamaz.
Gerçek! bana bir adım daha yaklaş! Gaflet! Benden bir adım daha geri at!!!
> Garip bir hale döndük sarardı rengimiz, Ne ilgimiz kalırdı geride ne halimiz..
> Gecmıs dünden bahsetmek lezzetsız.. Gelmemıs yarından hep mı sıkayetcıyız biz?
> Sensız benlık yokluk demek kalbım sana emekci..
> Gören derkı sel ağzına bına yapmak ***** işi.. Yel eserse kırmaz dişimi kalp bı körse gormez bişiyi..
> İlkokul terk sarlatanlar devlet gorevinde ahkan kesmekte..
> Yolumun önü Kanla kapanmıs.. Resmini çektim mevsim kandı!
> Nafile hamile Kadının göbegi içindeki.. Yeni yasam ümitleri Nefes alırken habersizce!
> Tek korkum var ahbab oda Allah öyle olsun başka kimseden korkma!
> Ölüme yaklaşıyor ahali insan dağlarda her gün kırılan bir can..
> Bilgi isteğim ödüllü bol tokatla, insanımda yok nezaket, yobazla aktifim bu metropolde eşgalimdi eşkıya.
> Siz içlerinde kalbimin direklerinde bayrak açtınız yüreklerimde mutluluk kanatlı saldınız semaya..
> Rüyama göz dayanmaz itibarı yok müdavim olmuş eller Hakkı tanımamak mı sevda?
> Bahse varmısın nakitle yazgı kabil oldu her gülüşse artık çekin bitik bu şansı!
> Malesef hiç olmadığım kadar huzurluyum bugün(ve mutlu) özürlerim kirada sabır gelir bi gün!
> Kafamı duvara yasladım omuzların yanımda yok
> Bu yumruğun beynine saplanma ihtiyacı var, Kamufle et kendini RAP canavar!
> Kimisine yüzüm sıcak,kalbim soğuk donuk!
> Entrika saldıraların kulaklarımı gıdıklasın, Kimin önce vurduğundan öte kimin sert olduğu önemli!
> Rapi şadettim kulaklara download edin, Rapin evi çıtasını tepelere çaktım kontrol edin!
> Zamanı kendi elinde tutmaya çalıştığın için, Ne yazıkki ellerini kırdım!
> Bana iyi rol verin, Amacı var yapılan her eylemin!
> Dünya malı uçan halı bin ve de düş, Bitecek ol emin kurduğun her düş!
> Neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam yok şakam!
> Kalemin harfleri çizdiği vakittir, Mürekkebim olmasa duygularım göbek yapacak!
> Ey sagopa sen ki rap'in oğlusun, Duyur sesini pesimist fidanlara!
> Gözlerimden yaş boşa düşmez oğlum zamanım geldi, Çekmeyen anlamaz iş başa düşmedi oğlum,çekse bilirdi!
> İçine kapanık ipte boynu sallanan adam tek tanık.
> Atta oğlum izi kalsın sağır duymazsa kör işitir, Tüm yalanlar işitilir,korku adamı donuna işetir!
> Dik bir yokuş hayat,başında azrailiyle bekleyen, Azrail melekten korkma!O bir emri yerine getiren!
> Bunu oyun mu sandın? Hileni ancak kendine yedirirsin sené
> Ah bu derinde taş dibe düşmez oğlum,öyle derindi, Haktan başka yol düze çıkmaz oğlum,köprü gerildi!
> Yokluğum varlığımı arat,aydınlık günü karart, Yeryüzü kalır kıraç sırf uçurum ve yamaç, yetiştim bana yer aç,doymadın karnın aç!
> Onu düşünürüm hep ah çekerek kal demeseydi vururdum kendimi ani, Gülümserim içime düşer göz yaşlarım,şeytanımı taşlarım!
> Sagopa yokuşu çıkıyor nefes nefese, Bayrak yarıda raks ediyor sahibine, Bu yokuş ki sonu köprüye varır, Köprüde ayı dayı yoktur, Cellat kazanır!