Enes
Üye
şarkıyı merak ettim amaBen birşey demiyorum artık.Onlarda iyice sapıttı.![]()
şarkıyı merak ettim amaBen birşey demiyorum artık.Onlarda iyice sapıttı.![]()
Allame'yi dinleyip kapatırımşarkıyı merak ettim ama

jokzilla4Allame'yi dinleyip kapatırım![]()

Loading..... %96jokzilla4![]()
part 2 gibi olacak büyük ihtimal.Çok kişinin canı yanacak 
Kime yazacak kiLoading..... %96part 2 gibi olacak büyük ihtimal.Çok kişinin canı yanacak
![]()
Anıl kesin,içyüz yeni diss atacakmış ona cevap gelir.Suppa'da payını alır.Batarya'ya gelir mi bilmem.Bu ara herkes Joker'in üstüne çullanıyor.Piyasadan silme çabasıKime yazacak ki
Ama piyasa Jok.'un eline geçti farkında mısınAnıl kesin,içyüz yeni diss atacakmış ona cevap gelir.Suppa'da payını alır.Batarya'ya gelir mi bilmem.Bu ara herkes Joker'in üstüne çullanıyor.Piyasadan silme çabası![]()
kimse silemez artık onuKesinlikle.Adamın kimseye eyvallahı yok.Çizgisini bozmadan devam ediyor.Allame'nin bile fanları düşer ama Joker'in düşmez.Ama piyasa Jok.'un eline geçti farkında mısınkimse silemez artık onu

Düşer değil düşüyo. Allameden yanaydım. Şu an tamamen Jok.Kesinlikle.Adamın kimseye eyvallahı yok.Çizgisini bozmadan devam ediyor.Allame'nin bile fanları düşer ama Joker'in düşmez.![]()
T-Rap'e emek veripte emeğinin karşılığını alamayan çok rapçi var.Norm'u takip ediyorum ve tek gördüğüm büyük bir ego.Fanboy olmayın dostum herkesi dinleyin herkese saygı duyun.Bırakın eski mevzuları.saygi mi duyulmuyor ee duyulmaz tabi meyve veren ağac taşlanir o dissleri de boşuna atmadi burada amaç sorun yaratmak değil sadece T-rap e büyük katkıları olduğunu unutmamaktır.
Koyu fanlığa gerek yok. T-rap'e pek de katkısı yok Ender'in. Ben ki Ceza Sago Sansar Allame Joker Norm Fuat(bazen) gibi birbirine zıt olan Rapcileri dinlerim ve tarafsızım.saygi mi duyulmuyor ee duyulmaz tabi meyve veren ağac taşlanir o dissleri de boşuna atmadi burada amaç sorun yaratmak değil sadece T-rap e büyük katkıları olduğunu unutmamaktır.
Ben hala taraf tutmuyorum ve tutmayacağım.Çünkü olayın aslını bilmiyoruz.Belki Allame haklı belki Joker.Ama şunu söyleyebilirim ki Allame çok ayıp etti.Sen 7-8 yıl boyunca birine kardeşim de herşeyini paylaş.Ondan sonra küsünce de git eski düşmanlarla dost ol.İnadına yapar gibi.Anıl'ın sataşmaları vs falan hepsi çocukça.Anıl'dan beklerim böyle bir saçmalığı ama Allame'nin düeti ve Batarya'nın Voodoo'yla arkadaş olma çabası vs boş işler.Düşer değil düşüyo. Allameden yanaydım. Şu an tamamen Jok.
Ben onu bunu bilmemBen hala taraf tutmuyorum ve tutmayacağım.Çünkü olayın aslını bilmiyoruz.Belki Allame haklı belki Joker.Ama şunu söyleyebilirim ki Allame çok ayıp etti.Sen 7-8 yıl boyunca birine kardeşim de herşeyini paylaş.Ondan sonra küsünce de git eski düşmanlarla dost ol.İnadına yapar gibi.Anıl'ın sataşmaları vs falan hepsi çocukça.Anıl'dan beklerim böyle bir saçmalığı ama Allame'nin düeti ve Batarya'nın Voodoo'yla arkadaş olma çabası vs boş işler.
Müzikalite olarak bakıyorsak Jok. önde şu anBen ego durumunu abartmıyorum siz Norm'u abartıyorsunuz.Norm Ender & Erman, Sansi, Ceza, Jok, No.1, Allame dinlerim buradaki amacim fanboyluk değil o ego durumunu abartiyorsununuz

Aynen öyle.Joker Ryhmestein albümüyle kendini kanıtladı zaten.Ben onu bunu bilmemMüzikalite olarak bakıyorsak Jok. önde şu an

Kimler var o klasörde
Ne bakıyon özel. Klasörlü meşhur Rap arşivim giderek artıyor![]()