Rap dinleyen var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anıl kesin,içyüz yeni diss atacakmış ona cevap gelir.Suppa'da payını alır.Batarya'ya gelir mi bilmem.Bu ara herkes Joker'in üstüne çullanıyor.Piyasadan silme çabası :kotu:

• Beğen
Tepkiler: Enes
Enes

Enes

Üye
Anıl kesin,içyüz yeni diss atacakmış ona cevap gelir.Suppa'da payını alır.Batarya'ya gelir mi bilmem.Bu ara herkes Joker'in üstüne çullanıyor.Piyasadan silme çabası :kotu:
Ama piyasa Jok.'un eline geçti farkında mısın :) kimse silemez artık onu

• Beğen
Tepkiler: Berk E. ve Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ama piyasa Jok.'un eline geçti farkında mısın :) kimse silemez artık onu
Kesinlikle.Adamın kimseye eyvallahı yok.Çizgisini bozmadan devam ediyor.Allame'nin bile fanları düşer ama Joker'in düşmez. :)

• Beğen
Norm life

Norm life

Üye
saygi mi duyulmuyor ee duyulmaz tabi meyve veren ağac taşlanir o dissleri de boşuna atmadi burada amaç sorun yaratmak değil sadece T-rap e büyük katkıları olduğunu unutmamaktır.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Joker
Enes

Enes

Üye
Kesinlikle.Adamın kimseye eyvallahı yok.Çizgisini bozmadan devam ediyor.Allame'nin bile fanları düşer ama Joker'in düşmez. :)
Düşer değil düşüyo. Allameden yanaydım. Şu an tamamen Jok.

• Beğen
Tepkiler: Joker ve -Börteçine-
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
saygi mi duyulmuyor ee duyulmaz tabi meyve veren ağac taşlanir o dissleri de boşuna atmadi burada amaç sorun yaratmak değil sadece T-rap e büyük katkıları olduğunu unutmamaktır.
T-Rap'e emek veripte emeğinin karşılığını alamayan çok rapçi var.Norm'u takip ediyorum ve tek gördüğüm büyük bir ego.Fanboy olmayın dostum herkesi dinleyin herkese saygı duyun.Bırakın eski mevzuları.

Enes

Enes

Üye
Koyu fanlığa gerek yok. T-rap'e pek de katkısı yok Ender'in. Ben ki Ceza Sago Sansar Allame Joker Norm Fuat(bazen) gibi birbirine zıt olan Rapcileri dinlerim ve tarafsızım.

• Beğen
Tepkiler: Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Düşer değil düşüyo. Allameden yanaydım. Şu an tamamen Jok.
Ben hala taraf tutmuyorum ve tutmayacağım.Çünkü olayın aslını bilmiyoruz.Belki Allame haklı belki Joker.Ama şunu söyleyebilirim ki Allame çok ayıp etti.Sen 7-8 yıl boyunca birine kardeşim de herşeyini paylaş.Ondan sonra küsünce de git eski düşmanlarla dost ol.İnadına yapar gibi.Anıl'ın sataşmaları vs falan hepsi çocukça.Anıl'dan beklerim böyle bir saçmalığı ama Allame'nin düeti ve Batarya'nın Voodoo'yla arkadaş olma çabası vs boş işler.

• Beğen
Norm life

Norm life

Üye
Norm Ender & Erman, Sansi, Ceza, Jok, No.1, Allame dinlerim buradaki amacim fanboyluk değil o ego durumunu abartiyorsununuz

• Beğen
Enes

Enes

Üye
Ben hala taraf tutmuyorum ve tutmayacağım.Çünkü olayın aslını bilmiyoruz.Belki Allame haklı belki Joker.Ama şunu söyleyebilirim ki Allame çok ayıp etti.Sen 7-8 yıl boyunca birine kardeşim de herşeyini paylaş.Ondan sonra küsünce de git eski düşmanlarla dost ol.İnadına yapar gibi.Anıl'ın sataşmaları vs falan hepsi çocukça.Anıl'dan beklerim böyle bir saçmalığı ama Allame'nin düeti ve Batarya'nın Voodoo'yla arkadaş olma çabası vs boş işler.
Ben onu bunu bilmem :D Müzikalite olarak bakıyorsak Jok. önde şu an

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Enes

Enes

Üye